• slidebg1

Babyopvang in ons familiehotel

Het babyhotel in Tirol voor baby’s tot 3 jaar

De allerkleinsten krijgen bij ons de allergrootste zorg, want de zorg en opvang van baby’s heeft bij ons de hoogste prioriteit. Op zeven dagen per week kunt u uw baby met een gerust hart achter laten in onze liefdevolle babyopvang. De STAR.Club heeft een aparte baby-afdeling, speciaal ontworpen voor de kleintjes. In deze BABY.Club verzorgen we baby's vanaf de geboorte en peuters tot een leeftijd van drie jaar. Knuffelbeesten, bouwblokken, een knuffelhoek, een kruiptunnel, een poppentheater en nog veel meer zorgen voor veel speelplezier. De baby's worden zowel in de zomer als in de winter opgevangen van maandag t/m zondag van 8.30 tot 21.00 uur (Samstag 13.00 tot 21.00 uur).

Ons hotel met babyopvang in Tirol

Onze kinderverzorg(st)ers hebben allemaal een pedagogische opleiding gevolgd, zodat de kinderen de bestmogelijke verzorging krijgen. Naast de pedagogische vaardigheden, is - net als in ons hele kinderhotel - persoonlijke en liefdevolle zorg erg belangrijk voor ons. Wij zorgen goed voor de kleintjes, die zich bij ons helemaal zullen thuisvoelen!

Vrije uurtjes voor de ouders

Wat is vakantie? Ouders zouden deze vraag waarschijnlijk als volgt beantwoorden: ook weer eens tijd samen hebben! Een paar vrije uurtjes, zonder de kinderen. Tijd voor elkaar zonder een slecht geweten te hebben. Natuurlijk lukt dit alleen als u uw kind met een gerust hart kunt achter laten. Bij ons kan dit: dankzij onze baby- en kinderopvang kunt u daar 100% op vertrouwen. Dus laat alles even los en geniet van een paar heerlijke zorgeloze vakantieuurtjes!

Dear guests,

We will be open for you from 03rd June until 1st november 2022!
 

By the way:
Please notice, that the cable ways in Serfaus-Fiss-Ladis will open again on 11th june 2022

More information on the hygiene measures in our hotel and the skiarea can be found here.

 

Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer