• slidebg1

Babyopvang in ons familiehotel

Het babyhotel in Tirol voor baby’s tot 3 jaar

De allerkleinsten krijgen bij ons de allergrootste zorg, want de zorg en opvang van baby’s heeft bij ons de hoogste prioriteit. Op zeven dagen per week kunt u uw baby met een gerust hart achter laten in onze liefdevolle babyopvang. De STAR.Club heeft een aparte baby-afdeling, speciaal ontworpen voor de kleintjes. In deze BABY.Club verzorgen we baby's vanaf de geboorte en peuters tot een leeftijd van drie jaar. Knuffelbeesten, bouwblokken, een knuffelhoek, een kruiptunnel, een poppentheater en nog veel meer zorgen voor veel speelplezier. De baby's worden zowel in de zomer als in de winter opgevangen van maandag t/m zondag van 8.30 tot 21.00 uur.

Ons hotel met babyopvang in Tirol

Onze kinderverzorg(st)ers hebben allemaal een pedagogische opleiding gevolgd, zodat de kinderen de bestmogelijke verzorging krijgen. Naast de pedagogische vaardigheden, is - net als in ons hele kinderhotel - persoonlijke en liefdevolle zorg erg belangrijk voor ons. Wij zorgen goed voor de kleintjes, die zich bij ons helemaal zullen thuisvoelen!

Vrije uurtjes voor de ouders

Wat is vakantie? Ouders zouden deze vraag waarschijnlijk als volgt beantwoorden: ook weer eens tijd samen hebben! Een paar vrije uurtjes, zonder de kinderen. Tijd voor elkaar zonder een slecht geweten te hebben. Natuurlijk lukt dit alleen als u uw kind met een gerust hart kunt achter laten. Bij ons kan dit: dankzij onze baby- en kinderopvang kunt u daar 100% op vertrouwen. Dus laat alles even los en geniet van een paar heerlijke zorgeloze vakantieuurtjes!

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer