• slidebg1

Zwemles voor kinderen en baby’s in Laurentius

Onze gediplomeerde zwemleraressen Carmen en Dora geven les volgens de methode van FREDS SWIM ACADEMY Austria waarbij kinderen leren zich vol vertrouwen in het water te bewegen. Met behulp van speciaal voor kinderen ontwikkelde technieken maken de TÜV- en GS-gecertificeerde zwemleraressen de kinderen vertrouwd met het water dankzij een lesprogramma dat in drie verschillende fasen is opgebouwd. Baby's vanaf vier maanden kunnen al op zwemles.

Uw kind leert zwemmen tijdens uw gezinsvakantie

In ons 4-sterren superior baby- en kinderhotel worden de zwemlessen gegeven door gediplomeerde zwemleraressen met het zwemhulpmiddel "Classic". De vakantie is meteen dubbel zo leuk als je je kind mee kunt nemen naar een zwembad in de wetenschap dat je kind veilig kan zwemmen.

FREDS SWIM ACADEMY Austria: succesvolle kinderzwemlessen

De methode van FREDS SWIM ACADEMY Austria wordt al vele jaren succesvol toegepast. Hierbij leren baby's, peuters en kinderen met het zwemhulpmiddel "Classic" en het 3-fasen-lesprogramma zwemmen en de juiste techniek van de schoolslag, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd en het niveau van het afzonderlijke kind. Zich veilig voelen. Ervaren zweminstructeurs. Oefeningen die bij de leeftijd passen. Deze drie belangrijke factoren zorgen voor het succes van deze leermethode. Zo leert een kind snel goed zwemmen.

Zwemles voor baby’s in het kinderhotel

Baby's vanaf vier maanden kunnen samen met mama of papa deelnemen aan babyzwemmen o.l.v. onze zwemleraressen. Baby's bewegen zich op een natuurlijke manier in het water dat hen nog vertrouwd is van vóór de geboorte. Met een geïnteresseerde glimlach op het gezicht zweven ze door het water. U zult versteld staan hoe vaardig uw baby zich in het water beweegt.

Kosten

Zwemles:
Kosten per les: (50 minuten) € 15,00
Kosten voor 5 lessen: € 65,00
Privélessen: (50 minuten) € 25,00

Babyzwemmen:
Kosten per les: € 8,00
Zwemhulpmiddelen: swimtrainer „Classic“ & neopreenbroeken- en pakken zijn aanwezig!
 

Contact

De zwemlessen voor kinderen kunnen ter plaatse worden geboekt. Leren zwemmen is leuk!
 

Dear guests,


we and our employees are very happy to be able to welcome you again with a
“very welcome, nice to have you here” from 3 July 2020.

By the way:
We have adjusted our cancellation conditions and offer free cancellations up to one day before your planned arrival day during the summer season 2020 in case of closed borders.
More information on the open lifts and on the hygiene measures can be found here.


Take good care of yourself and your loved ones and most importantly stay healthy!

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer