• slidebg1

Zwemles voor kinderen en baby’s in Laurentius

Onze zwemleraressen Carmen en Dora geven les volgens waarbij kinderen leren zich vol vertrouwen in het water te bewegen. Met behulp van speciaal voor kinderen ontwikkelde technieken maken de TÜV- en GS-gecertificeerde zwemleraressen de kinderen vertrouwd met het water dankzij een lesprogramma dat in drie verschillende fasen is opgebouwd. Baby's vanaf vier maanden kunnen al op zwemles.

Uw kind leert zwemmen tijdens uw gezinsvakantie

In ons 4-sterren superior baby- en kinderhotel worden de zwemlessen gegeven door zwemleraressen met het zwemhulpmiddel "Classic". De vakantie is meteen dubbel zo leuk als je je kind mee kunt nemen naar een zwembad in de wetenschap dat je kind veilig kan zwemmen.

FREDS SWIM ACADEMY Austria: succesvolle kinderzwemlessen

De methode van FREDS SWIM ACADEMY Austria wordt al vele jaren succesvol toegepast. Zich veilig voelen. Ervaren zweminstructeurs. Oefeningen die bij de leeftijd passen. Deze drie belangrijke factoren zorgen voor het succes van deze leermethode. Zo leert een kind snel goed zwemmen.

Zwemles voor baby’s in het kinderhotel

Baby's vanaf vier maanden kunnen samen met mama of papa deelnemen aan babyzwemmen o.l.v. onze zwemleraressen. Baby's bewegen zich op een natuurlijke manier in het water dat hen nog vertrouwd is van vóór de geboorte. Met een geïnteresseerde glimlach op het gezicht zweven ze door het water. U zult versteld staan hoe vaardig uw baby zich in het water beweegt.

Kosten

Zwemles:
Kosten per les: (50 minuten) € 20,00
Privélessen: (50 minuten) € 25,00

Babyzwemmen:
Kosten per les: € 12,00
Zwemhulpmiddelen: swimtrainer „Classic“  zijn aanwezig!
 

Contact

De zwemlessen voor kinderen kunnen ter plaatse worden geboekt. Leren zwemmen is leuk!
 

Dear guests,

We will be open again up from 16th december 2022.

 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer