• slidebg1

Ladis: op wintersport met het gezin

Ons zonnige hoogplateau bestaat uit drie dorpen: Serfaus, Fiss en Ladis. Nu is het eerste dorp op het plateau aan de beurt: Ladis.

Ladis

Het eerste plaatsje dat men op weg naar het zonnige hoogplateau tegenkomt, is Ladis. Een echt bergdorp, op 1200 meter zeehoogte met slechts 500 inwoners. Ladis is net als vele Tiroolse boerendorpen landelijk en romantisch, maar toch ook verrassend levendig en bruisend. De prachtige Burg Laudegg, een burcht uit de 13e eeuw, is al vanuit het dal te zien. Deze burcht wordt 's avonds verlicht en dit geeft Ladis een romantische uitstraling. De huizen van het dorp zijn dicht op elkaar gebouwd en vele gevels zijn beschilderd met schitterende fresco’s. Al wandelend door Ladis kunt u genieten van de historische sfeer die er heerst.

Wintersportvakantie in Ladis

Samen met Serfaus en Fiss vormt Serfaus de skiregio Skidimension Serfaus-Fiss-Ladis - het beste skigebied voor gezinnen in Tirol. De Sonnenbahn brengt wintersporters snel en comfortabel van Ladis naar Fiss, midden in het skiparadijs: met bijna 200 km aan uitstekend geprepareerde pistes, leuke ski-kleuterklasjes, spectaculaire snowparks. Kortom: skiën, skiën en nog eens skiën!

Ja, Ladis is, net als Fiss en Serfaus, een fantastische wintersportbestemming – maar toch ook een beetje anders. In Ladis heerst een gezellige, pittoreske sfeer. Dit landelijke skidorp is de juiste keuze voor wintersporters die van een rustig skigebied houden. Vanuit Fiss ben je zó in Ladis. Onze hotelgasten gaan graag naar Ladis om te genieten van lange winterwandelingen in de ongerepte natuur.

Hotel in Ladis

Natuurlijk zijn er ook vele prachtige hotels in Ladis. Vanzelfsprekend geven wij er de voorkeur aan dat u ons logeert in Fiss. Ons baby- en kinderhotel Laurentius verheugt zich erop u en uw gezin te mogen verwelkomen.

Ladis in de winter

Dear guests,

We are open until 13th april 2024

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer