• slidebg1
  • slidebg1

Wintersport met kinderen in Oostenrijk, Tirol, Fiss

Winter in Tirol. Alleen al bij de gedachte zie je het helemaal voor je: besneeuwde bergen, romantische sneeuwlandschappen, geprepareerde skipistes en rodelbanen. Thee of glühwein in een gezellige berghut. Een wintersportvakantie in Tirol is een echt wintersprookje - voor het hele gezin.

Op wintersport in Tirol

Ben je van plan om met kinderen op wintersportvakantie te gaan, dan ben je vast op zoek naar een goede aanbieding. Een fijne accommodatie voor een redelijke prijs. Een skivakantie kan heel leuk zijn, maar alleen als iederéén het naar zijn zin heeft. Dit is precies waar wij ons in hebben gespecialiseerd in de skiregio Serfaus-Fiss-Ladis van Tirol. Een kindvriendelijke accommodatie, die geheel gericht is op de behoeften van gezinnen. Skischolen met ervaren skileraren. Activiteiten voor het hele gezin. Maar ook volop gelegenheid om heerlijk te kunnen ontspannen en bij te komen van een lange skidag op de piste. Actie. Sneeuwpret. Spa en wellness. Dit alles is te vinden in de winterwereld Serfaus-Fiss-Ladis.

Ons kinderhotel in Fiss

Wij, het baby- en kinderhotel Laurentius, richten ons volledig op familievakanties. Ook in de winter hebben we een speciaal programma voor onze hotelgasten van alle leeftijden. Kinderen zijn dol op de kinderclub Kids STAR.Club en de après-ski voor kinderen. Ouders zijn enthousiast over de S'PAnorama, onze wellnesswereld voor volwassenen ouder dan 16 jaar. En alle gezinsleden vermaken zich uitstekend met skiën, langlaufen of rodelen. Onze skiregio Serfaus-Fiss-Ladis is een gezinsvriendelijke winterwereld, perfect geschikt voor een wintersportvakantie met het hele gezin.

Skivakantie met bonus boeken

Overigens ligt ons baby- en kinderhotel Laurentius direct aan de piste in Fiss. De volgende oefenlift ligt op slechts 100 meter afstand. Dat is een leuke bonus tijdens de skivakantie. En er valt nog veel meer te ontdekken. Wintersport betekent naast skiën namelijk ook winterwandelen, rodelen en langlaufen. Sport. Ontspanning. Winterpret. Alles op één plek. We kijken uit naar uw komst!

Winter in Serfaus-Fiss-Ladis

Liebe Laurentius Freunde!

Aufgrund einer Anordnung des Landes Tirol werden alle Tiroler Skigebiete mit letztem Skitag Sonntag, 15.03.2020 schließen.

Davon sind auch wir betroffen und müssen schweren Herzens unsere Wintersaison per oben genanntem Datum beenden.

Das Skigebiet hat bis Sonntag 16:00 Uhr geöffnet, unser Hotel bis Sonntag 17:00 Uhr

In dieser außergewöhnlichen Situation steht die Gesundheit aller Gäste, Mitarbeiter und Bewohner im Vordergrund!

Hoffen wir gemeinsam, dass die ganze Situation ein schnelles Ende findet.

Bleiben Sie gesund

Barbara & Michaela Neururer