Kinder Hotels Partner
  • slidebg1

Familiehotel met infinity pool

Een infinity pool is pure luxe. Sinds de opening van de S'PAnorama in 2018, maakt dit openlucht bassin op het dak er deel van uit. De feedback van onze gasten is overweldigend en intussen willen we deze luxe zelf ook niet meer niet missen.

Puur zwemplezier & een spectaculair uitzicht

Een bassin van 70 m² op het dak van ons hotel, met een constante watertemperatuur van 34 graden en een schitterend uitzicht op de imposante Tiroolse bergen. Wat wil je nog meer? Zowel in de zomer als in de winter kan men genieten van dit fraaie staaltje wellness. Onze hotelgasten zijn in ieder geval zeer enthousiast.

Wellness opnieuw ontdekken

Denk je aan een vakantie in de bergen, dan denk je al snel aan een actieve vakantie. Fietsen, mountainbiken, wandelen en natuurlijk skiën. Maar bij een vakantie in Tirol hoort tegenwoordig ook wellness. Daarom hebben we de nieuwe spa voor volwassenen laten bouwen. Als familiehotel zijn wij weliswaar geen echt wellnesshotel, maar een infinity pool zoals de onze is wel echt heel bijzonder.

Ben je op zoek naar een actieve én ontspannende vakantie, een vakantie met kinderen waarbij je tóch lekker kan relaxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres en van harte welkom. Dus wacht niet langer en boek snel. Onze infinity pool wacht al op je.

Infinity Pool

Dear guests,

We are open  from 15th june till 3rd november 2024
 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer