• slidebg1

Coeliakie-dieet?
Geen probleem – op vakantie met coeliakie

U heeft zelf coeliakie, of misschien uw kind? Dan volgt u dus een speciaal dieet? Geen probleem! Wij behoren tot de glutenvrije hotels in Tirol en zijn ook lid van de IG Zöliakie Zwitserland.

Zorgeloos op vakantie met coeliakie

Laten we het even hebben over uw dieetplan!

Moet u een speciaal dieet volgen vanwege coeliakie of heeft u een andere levensmiddel-allergie? Als we precies weten welke voedingsmiddelen u of uw kinderen moeten vermijden, welke speciale levensmiddelen wij kunnen inslaan (we hebben een breed scala aan voedingsmiddelen van de firma Schär op voorraad) en welke voedingsmiddelen u van thuis meeneemt ...
... dan zijn wij voorbereid op uw komst en kunt u bij ons – ondanks coeliakie - van een zorgeloze vakantie genieten.

Genieten & glutenvrij dieet

Lekker eten is ook mogelijk ondanks een glutenintolerantie of een andere voedselallergie. U kunt nog steeds van eten genieten. Wij nemen tijdig contact met u en uw gezin op en bespreken uw wensen.

Bij aankomst in ons hotel zal onze chefkok u persoonlijk verwelkomen en samen met u en uw gezin uw wensen omtrent een glutenvrij dieet of andere speciale eetgewoontes bespreken.

Wij hebben als glutenvrij hotel niet alleen ervaring met coeliakie, maar ook met histamine-, of lactose-intolerantie en andere speciale diëten.

Aanvraag voor een zorgeloze vakantie met coeliakie-dieet

 

Dear guests,

We will be open again up from 16th december 2022.

 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer