Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

De Laurentius waterwereld!

Laurentius waterwereld voor gezinnen met kinderen

SPIKSPLINTERNIEUW  en UNIEK, zo presenteert zich onze Laurentius waterwereld voor het hele gezin! Met een bijzondere architectuur en een adembenemend uitzicht op de omringende bergwereld.

Kinderspass in der Laurentius Wasserwelt
Laurentius Wasserwelt
In der Laurentius Wasserwelt sind alle glücklich!

Een binnenbad met een grootte van 182m², verdeeld in een kindergedeelte van 30 cm diep met verschillende speelmogelijkheden voor de kleintjes, en een bassin van 130 cm diep. Een apart babybassin met een kleine glijbaan en waterspeeltjes zorgen ervoor, dat de allerkleinsten zich hier prima vermaken.

Op de plaatsen - klaar - af, probeer eens de nieuwe drie-persoons reuzen-raceglijbaan! Papa, opa of oom in het midden en links en rechts een kind aan de hand, dat vindt iedereen leuk. Dan kan het gebeuren dat u uw kind pas weer om 19:00 uur weer terugziet, want dan sluit de glijbaan. De drie-persoons glijbaan is uniek en wij zijn het eerste hotel dat deze attractie aanbiedt!

Laurentius panoramabassin met zonterras

Wat is er fijner dan op een onderwater-massageligbed te ontspannen en intussen van het prachtige bergpanorama te genieten? Ons panoramabassin is zowel in de zomer als ook in de w inter verwarmd en het gehele jaar geopend!


Wellness - een „time-out“ voor de ouders Laurentius ontSPAnningswereld

De Laurentius waterwereld voor gezinnen is natuurlijk superleuk, maar toch willen mama & papa, opa & oma, oom & tante – kortom alle volwassenen – soms ook gewoon even ontspannen of rustig een boek lezen ... en het liefst zonder "kindergeschreeuw" :-)

Dan kunt u terecht in de Laurentius ontSPAnningswereld – uitsluitend voor volwassenen. Een fijn binnenbad met massageligbedden, diverse bruisstralen en een waterval, een klein buitenbad en een gezellige ruimte met ligbedden. Een verdieping lager bevindt zich ons wellnessgedeelte met Tiroolse sauna, sanarium, stoombad en aromastoombad.

Neem een duik in de behaaglijke warmte van de sauna. Geniet van de heerlijke geuren en dampen. Haal diep adem en voel de verkwikkende werking van de weldadige warmte in uw spieren, uw gewrichten en uw longen.

Daarna vindt u afkoeling bij de ijsbron of de tubodouche. In het Laurentius ontSPAnningsgedeelte bevinden zich bovendien rustruimtes en een directe toegang tot het terras met ligstoelen.

Sauna in der Laurentius Wasserwelt
Sauna-dampfbad-laurentius
Wellnessbereich-Laurentius

Fitnessruimte - fitness en sport voor volwassenen in het familiehotel Laurentius

Voor meer informatie over de Laurentius-fitnessruimte KLIK HIER!Sauna in der Laurentius Wasserwelt

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders