Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken

Vakantie in de zomer in Serfaus Fiss Ladis

Wandelen en wellness – en nog veel meer:
want tijdens een zomervakantie in Fiss valt nog veel meer te beleven.

 

Sommerurlaub-serfaus-fiss-ladis

Zomervakantie in Fiss: wandelen en wellness in de Alpen.

Een zomervakantie in de vakantieregio Serfaus Fiss Ladis lijkt een beetje op een wintersportvakantie! Ja, een vakantie met talloze sportieve activiteiten, plezier en onvergetelijke indrukken, alleen wel 25° warmer … Ontdek de schitterende bergen van Tirol. In de Ötztaler Alpen en het Samnaun gebergte, met vele bergtoppen hoger dan 3000 meter, kunt u heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken. Een prachtig berglandschap dat zelfs voor Tirol uniek is.

Een zomervakantie bij ons is tevens een wellnessvakantie. In de omgeving vindt u een schitterend natuurlandschap waar u kunt genieten, relaxen en ontspannen. Een weldaad voor lichaam en geest. Familiehotel Laurentius heeft voor zijn hotelgasten een uitgebreid programma op wellness gebied.
Hebben wij u al overtuigd? Om welke redenen is een zomervakantie in Fiss zo bijzonder? Waarom kiezen veel gezinnen met kinderen voor een vakantie in onze regio?

The Cableways are open from 15.06.2017 till 22.10.2017

Na, dann ist der Sommerurlaub gerade wie der Skiurlaub immer ein Wellness-Urlaub. In einer Landschaft, die wie geschaffen ist, Körper und Seele in Harmonie zu bringen, haben sich die Touristiker einiges zum Thema einfallen lassen, Hotels wie das Familienhotel Laurentius sowieso. Doch ja, auch Wellness haben wir nicht für uns allein gepachtet …

Zomervakantie in Fiss: dé vakantieregio voor een familievakantie

Naast de bekende voordelen die de Alpen bieden, vindt u in deze vakantieregio unieke attracties, zoals het Funpark Fiss met de Fisser Flitzer, de Fisser Flieger en de Skyswing. Coole en spannende activiteiten voor het hele gezin die de vakantieregio 'Tiroler Sonnenplateau' op de kaart hebben gezet.

Sommerurlaub-Fiss

Hoe leuk deze attracties ook zijn, toch is dit niet de belangrijkste reden waarom deze vakantieregio bekend staat als dé vakantieregio voor familievakanties! Dit komt vooral door de enorme vindingrijkheid en de schat aan ideeën voor een geslaagde vakantie voor het hele gezin in de gehele vakantieregio : zoals de Murmlitrail, de Brezina avonturenbergen, het kinderrestaurant en natuurlijk ook de avonturenspeeltuin in baby- & kinderhotel Laurentius


Ferienregion-Serfaus-Fiss-Ladis-Kinder
Sommerferien-Alpen
Sommerurlaub-wandern

Laurentius, waar anders? De ʺsterʺ onder de accommodaties voor een zomervakantie …

En ja, ook het familiehotel Laurentius vindt u in Fiss, gelegen op een zonnige heuvel midden tussen vele bergen die veel avontuur en onvergetelijke belevenissen bieden. En dan maakt het ook nog uit of u zich een zomervakantie met wandelen en wellness gunt of een zomervakantie met wandelen en wellness én de Laurentius Kids STAR-Club! Want met een uitstekende kinderopvang wordt uw vakantie meteen dubbel zo leuk! Wandelen in de Alpen is dubbel zo leuk. En wellness in de Alpen is dubbel zo fijn! Men zou zelfs kunnen zeggen (als we daarvoor niet veel te bescheiden zouden zijn): zonder Laurentius is alles saai! Vakantie vieren zonder Laurentius: saai!

De ʺcooleʺ Sommer Card in Tirol - Oostenrijk

Alle vakantiegasten die in onze vakantieregio verblijven krijgen de unieke Super-Sommer-Card. Deze voordeelpas biedt legio mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis gebruik maken van alle kabelbanen en streekbussen die heen en weer pendelen tussen de dorpen Serfaus-Fiss-Ladis.


Super-Sommer-Card-Serfaus-Fiss-Ladis
Gebirgssee-Serfaus-Fiss-Ladis
Almen-Serfaus-Fiss-Ladis

The Cableways are open from 15.06.2017 till 22.10.2017
 


Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders