Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken

Wintersportvakantie in Serfaus-Fiss-Ladis

De eerste keus voor een wintersportvakantie met het hele gezin in Tirol - Oostenrijk

 

In het skigebied Serfaus Fiss Ladis laat de winter zich van zijn beste kant zien!

„Meer wintersport voor gezinnen!“ Genomineerd als beste skigebied voor een wintersportvakantie in Tirol / Oostenrijk.


Kenners weten wel waarom ze telkens weer terugkeren naar het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis - de perfecte bestemming voor een wintersportvakantie in Tirol – Oostenrijk! Een geliefd skigebied, uitstekend geschikt voor alle leeftijden en dus ideaal voor gezinnen met kinderen én met perfecte skicondities.

Winterurlaub-Familie-Tirol


"Meer wintersport voor gezinnen - voor een geslaagde wintersportvakantie in Fiss!" Elke winter worden in het Alpengebied de beste skigebieden verkozen. Gerenommeerde tijdschriften en uitgeverijen vragen hun lezers het beste skigebied te kiezen. De beste skigebieden in Tirol, in Oostenrijk, in het Alpengebied … Welke skiregio is het meest geliefd? Welnu, de uitslagen van de afgelopen jaren zijn overduidelijk, van de ADAC-Skiguide tot aan de dsv-Atlas skigebieden-test: het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis is de absolute nummer 1 voor een wintersportvakantie met het hele gezin in Tirol, Oostenrijk!

Winterurlaub-Tirol
Winterurlaub-Serfaus-Fiss-Ladis
Winterurlaub-Rodeln

"KIES LAURENTIUS" - hét familiehotel voor een wintersportvakantie midden in het skigebied …

Elke winter weer in topvorm, zo presenteert zich baby- en kinderhotel Laurentius in Fiss: het tópadres voor gezinnen met kinderen. Familiehotel Laurentius ligt in Fiss direct aan de skipiste - zo begint de winterpret direct voor de hoteldeur. Tijdens een vakantie in Laurentius kunt u meer verwachten dan alleen een skigebied met perfecte skicondities: hier wordt een complete wintervakantie geboden met vele leuke activiteiten zoals winterwandelen, langlaufen, rodelen en nog veel meer. Tja, een wintersportvakantie bij Laurentius is, zelfs midden in een skigebied, zoveel meer dan alleen een skivakantie.

Winterferien-Familie

"HET PERFECTE AANBOD" voor gezinnen: boek nu uw wintersportvakantie …

Uit alle onderzoeken blijkt: het complete aanbod van familiehotel Laurentius is uitstekend geschikt voor jong en oud! Voor de kinderen is er de leuke Kids STAR-Club met kinder-après ski, de ouders kunnen genieten in de uitgebreide wellnessafdeling – zo moet een fijne wintersportvakantie zijn! En dan is er natuurlijk ook nog het skiën …

Beste skifans, Bent u op zoek naar de ideale bestemming voor een wintersportvakantie in Tirol – Oostenrijk? Er is een ruime keuze, dus kijk en vergelijk goed. Want natuurlijk wilt u voor u en uw gezin alleen het beste! Een fijn skigebied met optimale skicondities, geschikt voor alle leeftijden. Een gezellig hotel dat aan de wensen van het hele gezelschap tegemoet komt. Boek alleen een wintervakantie als u ervan overtuigd bent, dat u in een kwaliteitshotel terecht komt en niets aan het toeval wordt overgelaten. Zodat u van een zorgeloze en geslaagde vakantie kunt genieten! Uw familiehotel Laurentius.


Winterurlaub

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders