Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Wielrennen en vakantie vieren

Fietsen op het zonnige hoogplateau: de ideale hoogtetraining voor wielrenners …

 

Wielrennen in Serfaus - Fiss - Ladis

Als het gaat om de klassieke wielersport hebben het familiehotel Laurentius en de vakantieregio Serfaus – Fiss – Ladis veel te bieden: fans van de wielersport vinden op het zonnige hoogplateau ideale trainingscondities. Veel inwoners uit de streek doen zelf ook graag aan wielrennen. Natuurlijk vormen de bergen een uitdagend trainingsterrein, maar vooral ook het uitgestrekte hoogplateau op 1300 meter zeehoogte is optimaal voor lange trainingsritten, waarbij veel tempo kan worden gemaakt. Alle wielrenners die hun prestatievermogen letterlijk en figuurlijk op een hoger niveau willen brengen, raden wij aan naar het zonnige hoogplateau tussen de Ötztaler Alpen en het Samnaungebergte te komen. (Wist u dat bij ons ook regelmatig verschillende professionele wielerploegen verblijven voor een perfecte hoogtetraining?)
 

Wat zijn de voordelen van fietsen in het hooggebergte?

Fietsen in het hooggelegen landschap van de Alpen heeft vele voordelen. Natuurlijk speelt de schoonheid van het natuurlandschap in Tirol een rol, maar het is vooral gunstig vanwege het verhoogde prestatievermogen op deze hoogte. In hoger gelegen gebieden neemt het zuurstofgehalte af, waardoor men gedwongen is intensiever te gaan ademhalen, vooral bij lichamelijke inspanning.  Het hart- en bloedvatensysteem begint effectiever te werken en produceert aanzienlijk meer rode bloedlichaampjes. Dit verhoogt weer de capaciteit van de zuurstoftoevoer. De wielrenners nemen deze positieve ervaringen van de effectieve training mee naar huis, net als de herinneringen aan een onvergetelijke vakantie. Is uw favoriete hobby wielrennen, dan is onze vakantieregio voor u de ideale vakantiebestemming!  
 

Bijzonder: de „koninginnerit“ in onze vakantieregio

Fans van de wielersport waarderen de trainingscondities van het berglandschap in onze omgeving zeer. Maar zij niet alleen: ook professionele wielerploegen hebben het zonnige hoogplateau bij Serfaus – Fiss - Ladis ontdekt. Onze vakantieregio wordt beschouwd als de ideale bestemming voor hoogtetrainingen én voor internationale wielerwedstrijden. 
 

Het „Laurentius-effect“: 

Tijdens een vakantie in onze zonnige vakantieregio Serfaus – Fiss - Ladis in Tirol krijgt u nieuwe energie. U kunt uw kinderen met een gerust hart in de STAR-KinderClub achterlaten, terwijl u geniet van uw favoriete hobby, het wielrennen. Zo heeft iedereen het naar zijn zin. Wij noemen dit het Laurentius-effect: alle voorwaarden voor een geslaagde vakantie zijn vervuld!
 

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders