Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

De regio

De vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis vlakbij Landeck in Tirol

 

Deze vakantieregio is ideaal voor gezinnen en ligt vlakbij Landeck, Tirol:

Welkom voor een gezellige familievakantie op het zonnige hoogplateau Serfaus-Fiss-Ladis …

Top of the alps Fiss-Landek

Voor de leukste vakantieregio voor gezinnen in Tirol: bij Landeck rechts afslaan …

Eerst even de officiële gegevens: de regio Landeck Tirol ligt in de deelstaat Tirol. Bestuursrechtelijk is de regio Landeck het district rondom de stad Landeck in het westen van Tirol, met een oppervlakte van 1.600 km²  en 44.000 inwoners. De toeristen die hier al eens op vakantie waren (vooral die met een gezin) weten dat het hier gaat om één van de leukste vakantieregio's voor een familievakantie in de Tiroolse bergen!


In de buurt van Landeck ligt het plaatsje Fiss midden in de ongerepte natuur: de bergen, het water, de zon, de sneeuw. Hier voelt men zich meteen thuis. En zeker gezinnen met kinderen ... neem de afslag bij Landeck, volg de rivier de Inn, richting Serfaus Fiss Ladis … - Laurentius, wij komen eraan!
Region-serfaus-fiss-ladis-winter
Region-serfaus-fiss-ladis-cube
Region-winter-serfaus-fiss-ladis

Oostenrijk – Tirol – Landeck – Fiss – familievakantie - baby- & kinderhotel Laurentius ….

Wandern in Tirol Fiss-Ladis-Landek

Wat is belangrijk bij het zoeken van een geschikte regio voor een leuke vakantie met het hele gezin? Men zoekt in Oostenrijk naar de meest gezinsvriendelijke vakantiestreek en komt uit in de bergen van Tirol. En eenmaal in Tirol ontdekt men al snel de leukste vakantieregio voor gezinnen: de streek rond het plaatsje Landeck, het zonnige hoogplateau Serfaus-Fiss-Ladis. En als u nu rondvraagt naar het beste vakantieadres in Fiss met een leuk activiteitenprogramma voor het hele gezin. Tja, dan komt u bij ons uit, bij familiehotel Laurentius. Zelfs in de streek Serfaus-Fiss-Ladis is ons hotel een klasse apart. Familiehotel Laurentius verheugt zich op uw komst!


Region-serfaus-fiss-ladis-sommerpanorma
Region-serfaus-fiss-ladis-genussweg
Region-serfaus-fiss-ladis-aussichtsplattform

Er even helemaal tussenuit: "Achter de zeven bergen..."; slechts een paar kilometer naar Landeck.

Volgens een bekend sprookje worden, ʺachter de zeven bergenʺ, dromen werkelijkheid. Maar niemand weet waar die bergen precies zijn. Daarom schieten wij te hulp en adviseren voor een perfecte familievakantie de bergen van de Ötztaler Alpen. Een schitterend gebergte met diverse bergtoppen hoger dan 3000 meter. Dus op naar Tirol, door Landeck, verder richting Zwitserland en dan bij Prutz omhoog naar Fiss op het zonnige hoogplateau.

Deze regio is uitermate geschikt om eens helemaal bij te komen van de alledaagse beslommeringen. In deze omgeving komt u helemaal tot rust en u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Sonnenaufgang in Tirol
Anfahrtskarte

 

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders