Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Op vakantie met opa en oma

Vakantie met opa en oma in familiehotel Laurentius in Tirol

 

Zo leuk was een vakantie met opa en oma nog nooit!

opa-urlaub-oesterreich-enkel

Opa en oma op vakantie met de kleinkinderen

Veel kinderen hebben tegenwoordig echt geluk, want nog nooit gingen zoveel grootouders met hun kleinkinderen op vakantie. En nog nooit werd zoveel geboden, om samen van een gezellige vakantie te genieten! Het familiehotel Laurentius heeft voor opa's en oma's veel leuke ideeën in petto voor een geslaagde vakantie samen met de kleinkinderen.
 

Vakantie voor de grootouders…

Samen met de kleinkinderen of met drie generaties: grootouders, ouders en kind(eren): bij ons genieten opa en oma van het gezellige samenzijn met hun familieleden en de gemoedelijke vakantiesfeer! In de vakantieregio Fiss-Serfaus-Ladis vindt u legio mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Het hotel beschikt over een wellness- en beautyafdeling, om te relaxen, te ontspannen en zich eens heerlijk te laten verwennen. Elke dag worden de hotelgasten verwend met lekkernijen uit de keuken. In ons 4s-sterren hotel heerst een ongedwongen sfeer, waar ook de grootouders de gelegenheid hebben om van een onbezorgde vakantietijd te genieten.


… en voor de kleinkinderen

Kinderen voelen zich in familiehotel St. Laurentius snel thuis en samen met opa en oma helemaal! En hoe leuk het ook is om met opa en oma te spelen, soms is het voor de kinderen (en voor de grootouders!) heel fijn om een bezoekje te brengen aan de STAR-kinderclub. Hier is iedereen welkom, jong en oud. Het uitgebreide activiteitenprogramma is afwisselend en vol verrassingen. Dit geldt ook voor het eten: dit is aangepast aan de wensen van de verschillende generaties. Er is een speciaal kinderbuffet, waar ook 'moeilijke' eters lekker van smullen.

urlaubsidee-pauschalreise-opa-oma

Vakantiegeluk voor verschillende generaties: de vakantietip voor opa’s en oma‘s

Tijdens een vakantie met de kleinkinderen zullen grootouders zich door het intensieve contact met de kleintjes zelf weer jong gaan voelen. Ja, zelfs onbezorgd en vrolijk! Dit is het effect van een gezamenlijke vakantie: oma en opa delen in het vakantiegeluk van hun kleinkinderen en krijgen daardoor ook weer nieuwe energie. Zo wordt een vakantie in familiehotel St. Laurentius tot een onvergetelijke belevenis met vele mooie herinneringen.

Zo leuk was een vakantie met de kleinkinderen nog nooit!

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders