Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Skigebied

Skigebiet Serfaus - Fiss - Ladis in Tirol

 

Skigebied Serfaus - Fiss - Ladis - skiregio Tirols Familienskidimenson

..Bij ons in het skigebied in Fiss op het zonnige hoogplateau van Serfaus - Fiss - Ladis gaan alle vakantiewensen in vervulling! Met veel winterpret voor jong en oud, skiërs of snowboarders, wandelaars, langlaufers en levensgenieters!

Ob Snowboarder, Skifahrer oder Genießer - Tirols Skidimension

Perfecte ligging vlakbij de skipistes van skiregio Serfaus - Fiss - Ladis

Das Familienhotel St. Laurentius liegt direkt an der Skipiste

Hotel Laurentius heeft een uiterst gunstige ligging, vlakbij het skigebied! De skipret begint direct voor de deur van het hotel!

De skiregio wordt gevormd door de aaneengesloten skigebieden van de plaatsen Fiss-Serfaus-Ladis. Hier vindt u 212 km skipistes, 68 skiliften, 112 km langlaufloipes, 10 km rodelbanen, Tubing- en Fun-Parks en natuurlijk Berta's Kinderland, het 10.000 m² grote ski- en speelterrein van de skischool Fiss.
Voor meer informatie zie: www.serfaus-fiss-ladis.at

Abfahrten-Serfaus-Fiss-Ladis
ski-restaurant
Serfaus-Fiss-Ladis-Pisten

Een tip voor alle ouders: de perfecte combinatie van skiën & winterpret voor de kinderen:

In Berta´s Kinderland spelenderwijs leren skiën (kinderen & skiën) en daarna après ski in de „Laurentius STAR-Club“ en zwemmen in de „Laurentius Waterwereld“ met de 3-persoons raceglijbaan ... dé HIT voor alle kids!

De complete TOP-Service voor skiërs en snowboarders in familiehotel Laurentius: Hotelgasten van St.Laurentius hoeven niet in de rij te staan bij de kassa van de skischool!

Uebersicht-Skigebiet

U ontvangt uw skipas direct bij onze hotelreceptie. U kunt de skipassen direct bij uw boeking meebestellen, dan liggen ze bij aankomst al voor u klaar. Graag adviseren wij u ook ter plaatse - uw skipassen zijn in een handomdraai voor u geregeld.

De skischool-service voor alle Laurentius gasten: elke zaterdagavond worden in de lobby van het hotel skischoolkaarten verkocht en heeft u de mogelijkheid diverse experts om advies te vragen. Voor informatie over verdere aanbiedingen en prijzen zie: www.skischule-fiss-ladis.at.


Skihuette-serfaus-fiss-ladis
Pistenplan
Erholung im Bergrestaurant

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders