Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
 • slidebg1

Skiën in Tirol

Schifahren in Fiss-Tirol

 


Direct aan de skipiste: familiehotel Laurentius - hét hotel voor de perfecte wintersportvakantie met het hele gezin!
 

Skifahren in Fiss in Tirol

Perfecte winter, perfecte vakantie: het beste skigebied voor gezinnen in Tirol

Welk skigebied is optimaal geschikt voor een wintersportvakantie met kinderen? Welke regio is, zelfs in Tirol - dé skibestemming bij uitstek? Jawel, de vakantieregio Serfaus–Fiss–Ladis heeft zich als de ideale bestemming voor een wintersportvakantie met kinderen bewezen: hier worden alle verwachtingen nog overtroffen. Met bijna 214 km aan skipistes, van familie-afdalingen tot diepzwarte skipistes, 68 skiliften en 100 % sneeuwgarantie & winterpret! Dit skigebied heeft een uniek aanbod voor wintersport met het hele gezin, uniek in Tirol, ja zelfs uniek in Oostenrijk. Tijdens het vorige winterseizoen werd het skigebied Tirols Skidimension van Serfaus–Fiss-Ladis uitgeroepen tot de beste skiregio voor gezinnen in de Alpen! En u stapt voor onze hoteldeur zo op de skipiste. 

Vanuit uw hotelbed zó op de piste: de skipret begint direct voor de deur

Het familiehotel Laurentius ligt midden in het skigebied, direct aan de skipiste. Voor de hoteldeur stapt u op de lange latten en de skipret kan beginnen: u kunt het skigebied Serfaus – Fiss – Ladis verkennen. Het wordt nooit saai, want u kunt elke dag andere skipistes ontdekken.  Om een goed overzicht over dit uitgebreide skigebied te krijgen, raden wij u aan eens een kijkje te nemen bij het uitzichtsplatform Z1 gelegen op 2770 meter zeehoogte met een werkelijk spectaculair uitzicht.
 

Kinderskischulen in Fiss in Tirol

Kinderskischolen, Funparks … alles voor de familiewintersport

Dit skigebied is niet alleen geliefd vanwege het schitterende panorama, de uitstekende ski- en sneeuwcondities en het zonnige klimaat. Het staat vooral bekend als uiterst gezinsvriendelijk skigebied. De kinderskischool Berta's Kinderland heeft een compleet programma dat perfect op kinderen is afgestemd. In dit gebied vindt u talloze sneeuwbars, bergrestaurants en gezellige berghutten voor een lekkere lunch of een welverdiende pauze. Of probeert u eens de populaire en spannende attracties zoals de Skyswing en de Fisser Flieger.

En dan is er tenslotte nog het familiehotel Laurentius, de ideale vakantiebestemming voor een geslaagde wintersportvakantie met het hele gezin, met vele extra's zoals bijv. kinder-après ski in de Laurentius STAR-Club en de unieke Laurentius Waterwereld.

Tópservice voor wintersporters in baby- en kinderhotel Laurentius: geen wachttijden, húp zo de piste op...

Even alle voordelen op een rijtje: bij ons stapt u voor de hoteldeur zó de skipiste op, bij de skiliften zijn geen lange wachttijden en onze hotelgasten hoeven zelfs niet in de rij te staan voor hun liftpas bij de kassa van de skischool. Die liggen al bij aankomst op u te wachten als u ze heeft gereserveerd bij uw hotelboeking. En anders is het ook geen probleem, want onze hotelreceptie heeft uw skipassen in een handomdraai voor u geregeld. Tot de topservice voor wintersporters in familiehotel Laurentius behoort tevens ook het bezoek van medewerkers van de skischool in het hotel op zaterdag voor deskundige tips en adviezen. Bovendien kunt uw huuruitrusting online reserveren bij de plaatselijke sportwinkels.

Wunderschöne Abfahrten in Tirols Skidimension erwarten Sie!

Tirols Skidimension: hét skigebied voor een wintersportvakantie met het hele gezin:

 • 214 km skipistes 
 • 68 skiliften
  (de modernste kabelbaantechniek – sensationele
  capaciteit: 90.000 personen per uur)
 • Sneeuwzekerheid: 80% piste met (kunst)sneeuwgarantie 
 • 8 Live-Webcams
 • Take-Off Snow & Fun Center 
 • Permanent raceparcours 
 • Carvinghellingen 
 • Buckelpistes
 • Funpark 
 • Tubing Park 
 • P1 Pezid. 2770m (uitzichtplatform)
 • Z1 Zwölferkopf (uitzichtplatform)
 • Mini-skidoos-parcours
 • Après-ski-pret: bergrestaurants, sneeuwbars, pubs
 • Kinderskischool: Kinderschneealm & Berta's Kinderland 
   
Skiën in Tirol - Een belevenis in de vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis!
 

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders