Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Serfaus

Serfaus in de leukste vakantieregio voor gezinnen in Tirol

 

De drie dorpen van de leukste vakantieregio voor gezinnen in Tirol.
Serfaus - Fiss - Ladis: Serfaus voorop...

De dorpen op het gezinsvriendelijke zonnige hoogplateau in Tirol: Serfaus

Serfaus heeft niet alleen met Laurentius Star gemeen dat ze allebei een „au“ in hun naam hebben! Ze hebben vooral beiden vele nieuwe ideeën voor gezinsvakantis en delen een bepaalde 'koppigheid' om deze ideeën ten uitvoer te brengen. 

Serfaus telt slechts 1100 inwoners, maar is wel het enige dorp in Tirol met een heuse metro. Hier is men groot voorstander van innovatie, waarbij men er in geslaagd is het traditionele dorpskarakter te behouden. Het lukt vakantiedorp Serfaus uitstekend om moderne trends te volgen en tegelijkertijd oude en waardevolle tradities te bewaren!

Wintervakantie in SERFAUS: een tóp-wintersportbestemming …

Het is niet toevallig dat Serfaus als eerste wordt genoemd in de naam van de Tiroolse skiregio 'Skidimension Serfaus Fiss Ladis'! Dit charmante dorp vormt samen met Fiss en Ladis niet alleen een top-wintersportgebied, maar biedt ook vele extra's, zoals het S1-Center bij het eindstation van de metro - een uniek infotainment-center met pianobar, cigar-lounge, vip shop, de 1e ski-lounge in Tirol, het take-off center voor New Sports … Bovendien is er ook nog het „Flight & Cross Park“, het kinderskiland en het Murmlipark (10.000 m²) midden in het dorp. U ziet, het is volkomen terecht dat Serfaus het Tiroolse skigebied Skidimension Serfaus-Fiss-Ladis ʺaanvoertʺ ...

Zomervakantie in SERFAUS: ontspannen in een wellnesshotel, volop actie in het Funpark …

Serfaus is – net als Ladis en Fiss – een „Family Dorf Tirol“. Dit is een kwaliteitskeurmerk, dat door de deelstaat Tirol aan vakantiedorpen wordt verleend, die zich met succes hebben gespecialiseerd op complete gezinsvakanties. Het gehele zonnige hoogplateau staat nu bekend als de leukste vakantieregio voor gezinnen dankzij de vooruitziende blik van Serfaus met initiatieven zoals de 'Sommerschneewelt', de voordeelpas Super-Sommer-Card, de avonturenwandelpaden de 'Abenteuerbergen' en het populaire Funpark. Op het zonnige hoogplateau vindt u vele leuke activiteiten voor sportieve vakantiegangers, maar ook een uitgebreid wellnessaanbod voor diegenen die graag ontspannen en relaxen.
Het charmante dorp Serfaus, gelegen op het prachtige zonnige hoogplateau in het Tiroler Oberland, is de ideale bestemming voor een geslaagde zomervakantie met het hele gezin in de bergen van Tirol!


Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders