Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Prijzen & aanbiedingen in baby- en kinderhotel / familiehotel Laurentius

Last minute aanbiedingen

Voor diegenen die snel kunnen beslissen en spontaan een vakantie boeken: ontdek de interessante last minute aanbiedingen voor een gezinsvakantie of een korte trip bij ons in de Tiroolse bergen op het zonnige hoogplateau van Serfaus-Fiss-Ladis, hét vakantieparadijs voor gezinnen met kinderen.

 
naar de last minute aanbiedingen

 

Wintersportvakantie

Centraal gelegen in de Tiroolse Alpen bevindt zich het ideale skigebied voor gezinnen met kinderen: de aaneengesloten skiregio van Serfaus-Fiss-Ladis! Hier vindt u 212 km aan skipistes, 116 km aan loipes, funparken, een leuke kinderskischool en nog veel meer. Beleef een onvergetelijke wintersportvakantie in ons 4-sterren hotel direct aan de skipiste met uitstekende baby- en kinderopvang. Bekijk onze interessante wintersportaanbiedingen!

 
Onze winteraanbiedingen 2018/2019
NAAR OVERZICHT MET AANBIEDINGEN

 

Aanbiedingen zomervakantie 

 
Onze zomeraanbiedingen 2019

 

Kamerprijzen per seizoen

Winterpreise
Kamerprijzen WINTER
Wij hebben alle reisperiodes en de prijzen van alle kamertypes voor u samengevat in een overzichtelijke prijstabel voor het winterseizoen. De vermelde prijzen gelden per persoon per dag incl. het Laurentius verwenpension.
De prijzen voor kinderen bij 2 volwassenen op de kamer vindt u in de prijstabel „kinderprijzen“. Neemt u gerust contact met ons op, wij sturen u een vrijblijvende aanbieding voor uw volgende wintersportvakantie. 
PRIJZEN BEKIJKEN
Sommerpreise
Kamerprijzen ZOMER
Wij hebben alle reisperiodes en de prijzen voor alle kamertypes voor u samengevat in een overzichtelijke prijstabel voor het zomer- en herfstseizoen. De vermelde prijzen gelden per persoon per dag incl. het Laurentius verwenpension.
De prijzen voor kinderen bij 2 volwassenen op de kamer vindt u in de prijstabel „kinderprijzen“. Neemt u gerust contact met ons op; wij sturen u een vrijblijvende aanbieding voor een fijne zomer- of herfstvakantie bij ons in familiehotel Laurentius. 
PRIJZEN BEKIJKEN
Kinderpreise
Kinderprijzen
Bij ons in familiehotel Laurentius zijn kinderen de belangrijkste gasten. Ongeacht welk kamertype de ouders boeken, voor kinderen gelden de kinderprijzen (o.b.v. 2 betalende volwassenen op de kamer).
PRIJZEN BEKIJKEN

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders