Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Op vakantie met het gezin en de hond

Gezinsvakantie met de hond

 

Op vakantie met de hond: geen probleem in familiehotel Laurentius

Als expert op het gebied van geslaagde familievakanties weten wij: heeft een gezin een hond, dan hoort de hond bij de familie!
Dus: als een gezin een onvergetelijke vakantie wil beleven, dan moet de hond mee – anders is de vakantie niet geslaagd.
Daarom willen wij de beste vriend van de mens niet buitensluiten en hebben een aantal regels opgesteld …
 

Waar woont de hond?

Diverse kamers en suites in ons hotel zijn goed geschikt voor een verblijf met een hond.  Wij vertrouwen erop dat uw hond niet op de bank of de bedden gaat liggen. Bovendien moet uw hond goed afgericht zijn en zich gedragen – dus niets beschadigen of stuk maken – ook als de hond alleen in de kamer is en misschien bang is.
 

Waar mag uw hond komen in ons familiehotel?

Zoals reeds gezegd: uw hond is in familiehotel Laurentius van harte welkom en kan ook vakantie vieren. Echter : de openbare ruimtes van het hotel, zoals het restaurant of de wellness- & waterwereld, zijn voor honden verboden. Evenals de Star.Club, vanwege de strenge regels omtrent hygiëne.
 

Een actieve vakantie voor de hond

Onder ons gezegd: onze wellnesswereld is niets voor uw hond. Rond ons hotel bevindt zich een ideaal berglandschap om met uw trouwe vriend lange wandelingen te maken. Vooral in de zomermaanden is het heerlijk om met uw hond op stap te gaan in de bergen, waar hij kan rennen, spelen en ravotten – net als kinderen. Bovendien is beweging in de frisse berglucht heel goed voor uw viervoeter. Diverse hotelgasten hebben ons verteld, dat hun hond nog nooit zo’n glanzende vacht had als na een vakantie in familiehotel Laurentius.
 

Was kost een logeerpartij voor de hond?

Prijzen per dag, zonder voer: € 25.- per hond

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders