Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Murmli waterspeelpark

MURMLIWASSER: het leuke waterspeelpark voor het hele gezin aan een bergbeek

 
murmliwasser-gebirgsbach-fiss

Murmli-Wasser: het waterspeelpark in de bergen met 15 speelstations

Langs de bergbeek Laustalbach, bij het middenstation Komperdell in Serfaus, heeft men "Murmliwasser"aangelegd: dit unieke speel- en recreatieparadijs aan het water is een echte aanrader voor gezinnen met kinderen - bij de verschillende speel- en avontuurstations kunnen ze naar hartelust spelen met water, zand en modder. Er zijn waterraderen en -pompen, watertrapjes, bruggetjes, een stuwbassin en nog veel meer.
Kinderen zijn hier in hun element, net als de bergmarmot-mascotte „Murmli“, die hoogstpersoonlijk met de kinderen mee komt spelen. Hier mogen kinderen gerust nat en vies worden!  Tip voor de ouders: neem schone kinderkleding mee...Murmli-Wasser: rotsdoolhof, bergmarmotten, picknicktoren ...

Hier kunnen de kinderen wedstrijdjes houden met kleine modelbootjes, dammen bouwen en er is een waterspiraal waarbij het water omhoog stroomt.
Zeer geliefd is ook het rotsdoolhof met een verborgen schat en natuurlijk de Murmli-grot: in dit ondergrondse gangenstelsel voelen de kleine ontdekkers zich net zelf bergmarmotjes; met diverse ingangen, begaanbare tunnels en in het midden een uitzichtplatform.

murmliwasser-gebirgsbach-kinder-spielplatz

Er zijn ook echte bergmarmotten (Murmeltiere) in een marmottenverblijf te zien en als u geluk heeft hoort u de scherpe fluittoon die deze diertjes maken. U heeft een mooi overzicht over het terrein vanaf de Murmli-toren, waar u ook gezellig kunt picknicken.  Ouders die het liever droog houden, kunnen hun kinderen in het oog houden vanuit de relaxzone met fijne ligstoelen. 

Nieuw: barbecuen langs de bergbeek

Op speciale plaatsen langs het water is er ook de mogelijkheid tot barbecuen. Desgewenst wordt alles voor u voorbereid. Gewoon op tijd de bestelling doorgeven en u kunt samen met uw kinderen genieten van een lekker barbecue-feestmaal aan het water!

Zo bereikt u het waterspeelpark "Murmli-Wasser"

Vanuit familiehotel Laurentius bereikt u het Murmli-waterspeelpark na een prachtige wandeling van ruim anderhalf uur. U kunt ook met de kabelbaan mee (gratis met de „Super-Sommer-Card“!) – daarna is het nog een half uurtje lopen over de 'panoramaweg'. Via beide wegen ook met een kinderwagen makkelijk te bereiken.


gebirgsbach-murmliwasser-fiss-spielplatz

Een overzicht van het Murmli-waterspeelpark.

De volgende speel- en avontuurstations vindt u op het uitgestrekte terrein (klik op de verschillende nummers!):   murmli-grot, stuwbassin, waterbron, rotsdoolhof, waterfontijnen, wedstrijdparcours voor modelbootjes, glijheuvel, zand- en modderspeeltuin, glijbanen, speelhuisjes, watertrapjes, balansstenen, waterrad, Murmli-toren met picknick-zone, relaxzone, ligstoelen, klimtoestellen, waterrad, kiosk, dierverblijf met bergmarmotten. 


Klik hier voor de overzichtskaart van het Murmli-waterspeelpark


murmliwasser-gebirgsbach-fiss-spielplatz-familie
murmliwasser-gebirgsbach-spielplatz-kinder
murmliwasser-gebirgsbach-kinder-spielplatz-serfaus

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders