Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis

Biken is het skiën van de zomer.

 
Golfacademy Tirol

Voor beginners en gevorderden van de fietssport heeft de vakantieregio voor gezinnen Serfaus-Fiss-Ladis een perfect aanbod voor de populaire trendsport mountainbiken in de vorm van een nieuw bikepark vlakbij de Waldbahn. Zit u voor het eerst op een mountainbike of bent u een ervaren biker en houdt u van een adrenalinekick tijdens uitdagende afdalingen: het Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis biedt voor elke leeftijd en niveau het juiste parcours.

De bikeshop bij het dalstation van der Waldbahn verhuurt mountainbikes en een beschermdende uitrusting voor volwassenen en kinderen. Bovendien kunt u hier een ervaren gids boeken die kleine en grote mountainbikers alles leren om veilig en met veel fietsplezier de diverse trails te verkennen.

Bij het dalstation bevindt zich een Kids Park en een oefenterrein om de eerste beginselen van het mountainbiken onder de knie te krijgen. De Waldbahn brengt u samen met uw bike omhoog naar het startpunt van de diverse trails, waarbij er – net als bij het skiën – kunt kiezen uit afdalingen in diverse moeilijkheidsgraden: blauw (makkelijk), rood (gevorderd), en tenslotte zwart (ervaren). Na een spannende dag in het bikepark kunt u relaxen in de zogeheten Chill Area met een koel drankje en lekkere snacks.Kijk voor uitgebreide informatie over het Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis en de bijbehorende bikeshop op www.bikepark-sfl.at.

Golfacademy Tirol
Golfacademy Tirol
Golfacademy Tirol

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders