Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Mountainbiken – Familiehotel Laurentius in Tirol - Oostenrijk

Mountainbiken in de bergen van Tiroler: een onvergetelijke belevenis!

 

Mountainbiken in Tirol in de vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis!

Bikepark Fiss 
Mountainbiken is het skiën van de zomer. 


Voor beginners en gevorderden van de fietssport heeft de vakantieregio voor gezinnen Serfaus-Fiss-Ladis een perfect aanbod voor de populaire trendsport mountainbiken in de vorm van een nieuw bikepark vlakbij de Waldbahn. Zit u voor het eerst op een mountainbike of bent u een ervaren biker en houdt u van een adrenalinekick tijdens uitdagende afdalingen: het Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis biedt voor elke leeftijd en niveau het juiste parcours.

De bikeshop bij het dalstation van der Waldbahn verhuurt mountainbikes en een beschermdende uitrusting voor volwassenen en kinderen. Bovendien kunt u hier een ervaren gids boeken die kleine en grote mountainbikers alles leren om veilig en met veel fietsplezier de diverse trails te verkennen.

Bij het dalstation bevindt zich een Kids Park en een oefenterrein om de eerste beginselen van het mountainbiken onder de knie te krijgen. De Waldbahn brengt u samen met uw bike omhoog naar het startpunt van de diverse trails, waarbij er – net als bij het skiën – kunt kiezen uit afdalingen in diverse moeilijkheidsgraden: blauw (makkelijk), rood (gevorderd), en tenslotte zwart (ervaren). Na een spannende dag in het bikepark kunt u relaxen in de zogeheten Chill Area met een koel drankje en lekkere snacks.

Kijk voor uitgebreide informatie over het Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis en de bijbehorende bikeshop op www.bikepark-sfl.at.

 

Mountainbiken in den Tiroler Bergen

Mountainbike-paradijs Serfaus-Fiss-Ladis in Tirol: 35 bewegwijzerde routes

Beekjes, bergen, bloemen – en bikes! Het zonnige hoogplateau Serfaus – Fiss – Ladis is een waar paradijs voor fietstochten in de bergen en al helemaal voor mountainbikers. Er zijn in totaal 35 mountainbike-routes met bewegwijzering en veiligheidsstandaards volgens de laatste richtlijnen. Dit gebied is één van de tóp-mountainbike-regio's in Tirol met: 70 km aan mountainbike routes, waarbij duizenden hoogtemeters moeten worden overwonnen, spannende downhill-routes, single-trails, hillclimbs en panorama-routes! Geen wonder dat de beste mountainbikers ter wereld graag naar Fiss komen, voor een optimale hoogtetraining of voor wedstrijden zoals bijv. de Schönjoch-Trophy (17,3 km, met 1000 m-bergop) of  internationale downhill-wedstrijden en dualslaloms. Deze afwisselende mountainbike-routes zijn trouwens te downloaden op de meeste navigatie apparaten.


Prachtige mountainbike toeren voor het hele gezin

Aangezien wij een familiehotel zijn, richten wij nu onze aandacht op de gezellige mountainbike toeren voor het hele gezin. Die zijn er bij ons in de omgeving namelijk in overvloed: leuke toeren voor gezinnen door het schitterende landschap die ook voor kinderen geschikt zijn. Meer informatie krijgt u via de link „Fietsen“. 
 

Mountainbike-Urlaub im Familien-Hotel St. Laurentius

Top-Mountainbikeregion Serfaus-Fiss-Ladis

Speciaal voor mountainbike-vakanties: een compleet aanbod

Net zoals de mountainbike optimaal op de fietser afgestemd moet worden zodat er niets mis kan gaan, geldt dit ook voor het complete aanbod voor mountainbikevakanties: een compleet aanbod voor een compleet geslaagde vakantie! Daarom biedt de regio Serfaus Fiss Ladis niet alleen legio leuke mountainbike-routes, maar ook talloze ideeën speciaal voor mountainbikers, zoals bijv. begeleide toeren o.l.v een deskundige mountainbike-gids uit de omgeving, die bijna elke dag worden aangeboden. Of de mogelijkheid de route te downloaden op navigatie-apparatuur (zie boven). Voor diegenen die liever een gewone kaart lezen, zijn er fietskaarten met een routebeschrijving van alle 35 mountainbike-toeren. Uitstekende service wordt geboden in het Scott-Bike-Testcenter met een topuitrusting en bike-verhuur. Tenslotte kunt u gebruik maken van Bike & Hike: met de gondel omhoog naar Schönjoch, dan te voet verder naar Schöngampalm en vervolgens weer terug met de mountainbike naar Fiss.


Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders