Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Ladis

Ladis in de leukste vakantieregio voor gezinnen in Tirol

 

De dorpen van de leukste vakantieregio voor gezinnen in Tirol, Serfaus Fiss Ladis:
Ladis is het eerste dorp op het zonnige hoogplateau …

De dorpen op het gezinsvriendelijke, zonnige hoogplateau van Tirol: Ladis

Het eerste plaatsje, dat men op weg naar het zonnige hoogplateau vanuit het Inndal tegenkomt, is Ladis. Een echt bergdorp, op 1200 meter zeehoogte met  500 inwoners. Ladis is een romantisch Tirools boerendorp, maar toch ook verrassend modern en levendig.

De prachtige Burg Laudegg, een burcht uit de 13e eeuw, is al vanuit het dal te zien. Deze Middeleeuwse burcht wordt 's avonds romantisch verlicht en geeft Ladis een geweldig mooie uitstraling. De huizen van het dorp zijn dicht op elkaar gebouwd en vele gevels zijn prachtig beschilderd met schitterende fresco's. Als u door Ladis wandelt geniet u van de oorspronkelijke Tiroolse sfeer van dit pittoreske en sfeervolle dorp, dat zich toch ook zo goed aan de moderne tijd heeft aangepast …

Ladis in de winter: skiën in het leukste skigebied voor gezinnen in de Alpen.

Samen met Serfaus en Fiss vormt Ladis de skiregio Skidimension Serfaus-Fiss-Ladis – veruit het leukste en beste skigebied voor gezinnen met kinderen in Tirol. De 'Sonnenbahn' brengt de wintersporters snel en makkelijk van Ladis naar Fiss, midden in het skiparadijs: met bijna 200 km uitstekende geprepareerde pistes, met een bijzonder leuk kinderskiland, spectaculaire funparks .... skiën, skiën, skiën! – Of probeert u eens één van de vele andere leuke wintersportactiviteiten.

Ja, Ladis is, net als Fiss en Serfaus in de winter, een echt wintersprookje: met de vele heerlijke afdalingen is het een paradijs voor gezinnen met kinderen met als extra bonus de gezellige, pittoreske sfeer van dit kleine wintersportdorp!

Ladis in de zomer: „een paradijs aan het einde van de wereld …“

Ladis heeft een sfeervolle en dromerige uitstraling - hier krijgt men het gevoel aan het einde van de wereld te zijn beland… Maar dan wel een heel mooi einde, een soort 'happy end'; een echt paradijs voor gezinnen met kinderen. Hier geniet u van de prachtige bergen en de rust, kortom van een heerlijke zomervakantie.

Ook al is Ladis een heerlijk rustig dorp, in de directe omgeving valt genoeg te beleven. Dankzij de gratis shuttlebus en de Sonnenbahn (met de voordeelpas Super-Sommer-Card) kan men makkelijk heen en weer pendelen tussen de drie dorpen Serfaus - Fiss - Ladis. In de omgeving vindt u tal van prachtige wandelwegen, het ontdekkingswandelpad, het bosleerpad of het waterwandelpad, om slechts een paar van de vele leuke zomerattracties van het zonnige hoogplateau Serfaus Fiss Ladis te noemen… Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders