Lichaamspakking

Lichaamspakkingen op het soft-pack-ligbed

Lichaamspakkingen – 45 minuten – compleet gewichtloos

Met behoedzame, draaiende bewegingen wordt de speciale verzorgende creme ingemasseerd. De folie omhult het lichaam op een aangename manier. De ligstoel gaat geruisloos omlaag en u ervaart een warm, weldadig, bijna gewichtloos gevoel. Het hele lichaam wordt heerlijk warm.

Een bijzondere ontspannende behandeling

Kies uw lievelingsbehandeling

Ontslakkingspakking met algen

Deze pakking is ook een goede ondersteuning van een behandeling tegen cellulitis dankzij het verstevigende effect op de huid. Na de behandeling is uw huid zijdezacht en superglad.

Duur: 45 min Min.
Prijs: €61,00
Nu aanvragen

Alpine hooibad

Na dit bad is alle vermoeidheid als bij toverslag verdwenen. Vermoeide ledematen ontspannen en onrustige gedachten verdwijnen naar de achtergrond. Uw huid is superschoon en u voelt zich fit en uitgerust.

Duur: 45 min Min.
Prijs: €61,00
Nu aanvragen

Bad met teunisbloemolie

De teunisbloem is een geneeskrachtige plant met een bijna legendair imago. Vooral de stofwisseling en de hormoonhuishouding profiteren van de eigenschappen van dit oliebad. Deze behandeling is een echte aanrader voor de rijpere huid.

Duur: 45 min Min.
Prijs: €61,00
Nu aanvragen

Kruidenbad

Dit badritueel bevordert de bloedsomloop, herstelt het evenwicht van lichaam en geest, is ontspannend en zorgt voor een goed humeur.

Duur: 45 min Min.
Prijs: €61,00
Nu aanvragen

Warme oliën – voor een soepele huid

Om de ontslakkende behandelingen af te ronden en de vochtbalans van de huid te herstellen, adviseren wij om na afloop van de behandelingen met algen, moorpakking, hooibad of de Rügener kleipakking de huid te verwennen met een warme olie.

Duur: 15 min Min.
Prijs: €19,00
Nu aanvragen

Dear guests,

We will be open again up from 16th december 2022.

 

See you soon!

Barbara and Michaela Neururer