Lichaamspakking

Körperpackungen in der Soft-Pack-Liege

Körperpackungen - 45 Minuten - völlig schwerelos

Mit sanften, streichenden Bewegungen wird die aufbereitete Pflegecreme aufgetragen. Weich und geschmeidig umhüllt die Folie den Körper. Völlig geräuschlos senkt sich die Liegefläche, ein warmes, wohliges, schwereloses Gefühl überkommt Sie. Ganz langsam tastet sich die Wärme an den Körper heran. 

Eine Entspannung der Besonderen Art.

Wählen Sie Ihr Lieblingsbad

Ontslakkingspakking met algen

Deze pakking is ook een goede ondersteuning van een behandeling tegen cellulitis dankzij het verstevigende effect op de huid. Na de behandeling is uw huid zijdezacht en superglad.

Duur: 45 Min.
Prijs: €55,00
Nu aanvragen

Alpine hooibad

Na dit bad is alle vermoeidheid als bij toverslag verdwenen. Vermoeide ledematen ontspannen en onrustige gedachten verdwijnen naar de achtergrond. Uw huid is superschoon en u voelt zich fit en uitgerust.

Duur: 45 Min.
Prijs: €55,00
Nu aanvragen

Bad met teunisbloemolie

De teunisbloem is een geneeskrachtige plant met een bijna legendair imago. Vooral de stofwisseling en de hormoonhuishouding profiteren van de eigenschappen van dit oliebad. Deze behandeling is een echte aanrader voor de rijpere huid.

Duur: 45 Min.
Prijs: €55,00
Nu aanvragen

Kruidenbad

Dit badritueel bevordert de bloedsomloop, herstelt het evenwicht van lichaam en geest, is ontspannend en zorgt voor een goed humeur.

Duur: 45 Min.
Prijs: €55,00
Nu aanvragen

Warme oliën – voor een soepele huid

Om de ontslakkende behandelingen af te ronden en de vochtbalans van de huid te herstellen, adviseren wij om na afloop van de behandelingen met algen, moorpakking, hooibad of de Rügener kleipakking de huid te verwennen met een warme olie.

Duur: 15 Min.
Prijs: €16,00
Nu aanvragen