Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Ons hotel met kinderopvang in de vakantie - Kids.Star.Club

Kinderopvang - de Kids.Star.Club: hier kunt u uw kinderen met een gerust hart achterlaten

 

De Laurentius STAR Club biedt uitstekende kinderopvang – in familiehotel St. Laurentius worden uw kinderen op zeven dagen per week opgevangen!

Onze mascotte de Laurentius STAR

De mascotte van ons familiehotel, Laurentius Star, is een echte ster: puntig, geel en vrolijk! Laurentius Star staat voor uitstekende kinderopvangservice met professioneel opgeleide kinderbegeleid(st)ers.

Kinderhotel-Laurentius-Tirol
Kinderhotel-laurentius-kinder
Kinderhotel-Laurentius-theater

Uitstekende kinderopvang in de Kids STAR.Club

Onze STAR-Club heeft een oppervlakte van 1000 m², een bont en gezellig speelparadijs waar kinderen naar hartelust kunnen spelen, lachen, knutselen, dansen, stoeien en plezier hebben. Onze grappige mascotte "Laurentius STAR" nodigt alle kinderen uit om te komen spelen en vriendschap te sluiten met andere kinderen uit het hotel. Onze professioneel opgeleide kinderbegeleid(st)ers zijn uiterst gemotiveerd en hebben veel leuke ideeën om er voor te zorgen dat uw kinderen zich uitstekend vermaken.

Kinderbetreuung-Laurentius
Familienhotel-Kinderbetreuung
Kinder-Betreuung

… voor kinderen van alle leeftijden

Kinderen zijn in ons familiehotel Laurentius van harte welkom - zij zijn graag geziene gasten, onze sterren! De STAR-Club biedt passende activiteiten voor kinderen van elke leeftijdsgroep. En niet eventjes, maar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat - ook in het weekend! Gelukkig maar, want de meeste kinderen kunnen niet genoeg krijgen van de STAR-kinderanimatie!

Kinderparadies-Sandkiste
Kinder-malen
Kinder-schminken

Highlights: de Hocus-Pocus Toverclub

 

De Kids-STAR-Club organiseert talloze leuke kinderactiviteiten zoals bijv. een Indianendag, swingen in de kinderdisco, een leuke film kijken in de STAR-bioscoop (zie "kinderopvang" voor meer informatie). Twee van deze activiteiten zijn zeer geliefd en wij vertellen u er graag iets meer over.

Laurentius.STAR „proudly presents“: de STAR show!

Eén keer per week presenteren de kinderen een bonte theatershow. Samen met onze enthousiaste kinderverzorgers hebben de kinderen met veel ijver en plezier een leuke show ingestudeerd. Een beetje zenuwachtig en in grappige en prachtige costuums verkleed, verschijnen de STARS ten tonele voor de grote Laurentius kindershow. De ouders vormen een dankbaar en enthousiast publiek voor de sterren... applaus, applaus!

happiness-hotel-laurentius
kids-hotel-laurentius
itsMagic-hotel-laurentius

Hocus-Pocus Toverclub

In de hocus-pocus toverclub van de STAR-Club leren kinderen vanaf 11 jaar magische kunstjes van speciaal opgeleide professionals. Na even oefenen schudden de toverleerlingen verrasingen uit hun mouw, laten verveling als bij toverslag verdwijnen en halen verbluffende trucjes uit met de toverkoffer. Harry Potter zou versteld staan... (kosten van de tovercursus incl. koffer: € 45,-)

Kinderopvang in familiehotel Laurentius!

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders