Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken

Baby & kinderhotel Laurentius in Fiss-Tirol

Die Kinderbertreuung im Baby- & Kinderhotel Laurentius in Fiss-Tirol

 

Uitstekende kinderopvang - in een nieuwe speelruimte van 1000 m² - van alle baby’s en kinderen vanaf 6 dagen oud op 7 dagen per week - hét kinderhotel voor een geslaagde familievakantie!

Waar moet een goed kinderhotel aan voldoen? Wat maakt het tot het ideale kinderhotel?

Uitstekende kinderopvang van kinderen vanaf 3 jaar.
Lukas (5 jaar) is gek op het bouwen met blokken, maar zijn zusje Leonie (8 jaar) vindt hier niets aan. En juist daarom biedt het familiehotel St. Laurentius speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden aan, voor baby’s tot tieners t/m 15 jaar, voor kinderen zoals Leonie en Lukas! Zowel de „hardware“ van de STAR-Clubs als ook de inhoud van de programma's zijn afwisselend en flexibel - want tenslotte is ieder kind anders. (Het ideale kinderhotel voor een familievakantie is net zo uitrekbaar als een elastiekje, alleen geduldiger …)


Kinderhotel-Fiss
Kinderhotel-Indoor
Kinderhotel-Laurentius

Alleen in een kinderhotel wordt het activiteitenprogramma aan de kinderen aangepast

Het STAR-programma heeft tijdens elk jaargetijde veel hoogtepunten voor kinderen: buiten in de prachtige bergwereld, binnen in de STAR-Club. Ons geheime recept voor het succes van Laurentius STAR: activiteitenprogramma's voor kinderen moeten net zo zijn als supercomfortabele gymschoenen – ze moeten precies goed zittten, maar ook meegeven, houvast bieden, maar niet te strak zitten … (Een goed kinderhotel is dus ook net als een gymschoen en altijd fit …)

Erlebnisprogramm-Indianer
Erlebnisprogramm-Malen
Erlebnisprogramm-Outdoor

Alleen een kinderhotel staat garant voor uitstekend opgeleide kinderbegeleid(st)ers

Kinderhotel-Kinderbetreuung

Het personeel van onze kinderopvangservice heeft een professionele opleiding en zorgt op een liefdevolle en fantasievolle manier voor uw kinderen. Maar het gaat bij ons niet alleen om opvang.

Onze kinderbegeleid(st)ers zijn echte duizendpoten: ze spelen met de kinderen, vertellen verhaaltjes, knutselen, wandelen, verzorgen baby's, houden verkleedpartijtjes, tekenen, schilderen, dansen, doen spelletjes, en nog veel meer!

Eén ding is zeker: de enorme inzet van onze medewerkers van de kinderopvang maakt hen zeer geliefd bij de kinderen en zorgt ervoor dat de ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten. Familiehotel St. Laurentius is de perfecte bestemming voor een familievakantie met kinderopvang (Een goed kinderhotel bouwt een band op met kinderen en hun ouders).


Kids.STAR.Club – onze eigen kleuterschool voor de familievakantie

Kinderopvang begint bij de allerkleinsten en gaat ook in het weekend gewoon door … want een familievakantie betekent (zéker in kinderhotel St. Laurentius), dat ook de ouders ontspannen vakantie kunnen vieren en dankzij de Laurentius STAR-Club is dit geen probleem …
Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat - Openingstijden van de Laurentius Kids STAR-Club voor kinderen vanaf 6 dagen oud: maandag t/m zondag: 8.30 tot 21.00 uur

kinderhotel-laurentius-spielen

Kinderhotel-Laurentius-Tirol
Kinderhotel-laurentius-kinder
Kinderhotel-Laurentius-theater

… en de baby‘s? Die worden natuurlijk ook uitstekend opgevangen!

Voor een geslaagde familievakantie met baby's en peuters t/m 2 jaar heeft onze kinderopvang STAR-Club een speciale BABY-Club.


Meer informatie over de programma’s voor groot en klein:

Kinderopvang in de STAR.Club
Laurentius Kinder STAR.programma in de zomer
Laurentius Kinder STAR.programma in de winter
Laurentius babyopvang
 

Kinderopvang zoals het zou moeten zijn!

Het familiehotel St. Laurentius houdt van baby’s en kinderen – en baby’s en kinderen houden van het familiehotel St. Laurentius!

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders