Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Golfen in Tirol

Golfen in de buurt van Laurentius

 

Bij een perfecte zomervakantie hoort voor veel van onze hotelgasten ook een dagje golfen met de schitterende bergen op de achtergrond. Rondom Fiss bevinden zich diverse golfbanen met een prachtige ligging. Of u nu een beginner bent, uw techniek wilt verbeteren, uw GVB wilt halen of een gevorderde golfer bent – hier in Tirol bent u aan het juiste adres!

Aangezien wij zelf enthousiaste golfspelers zijn, begeleiden wij u graag tijdens een rondje golf. 

Golfacademy Tirol

Golfclub Mieming

Het Golfpark Mieminger Plateau ligt op 45 minuten rijden van Fiss. Het unieke berglandschap, de sappige groene fairways en de gezonde berglucht maken het spelen op deze 27-holes golfbaan tot een bijzondere belevenis!
De 18-holes championscourse heeft een totale lengte van 6.550 meter en biedt zelfs voor ervaren golfers voldoende uitdagingen. De HCP beperking is voor dames en heren – 36. Voor beginners of spelers met een goede handicap en weinig tijd is de 9-holes parkcourse een aanrader: een rondje golf neemt hier ongeveer anderhalf uur in beslag.

Wij zijn zelf lid van de golfclub Mieming en daarom krijgen onze hotelgasten 20% korting. Wie 12 par of minder speelt krijgt 's avonds een gratis borreltje in de hotelbar.

Golfclub Seefeld-Wildmoos

Deze golfclub is een uur van Fiss verwijderd. De schitterende 18-holes golfbaan is lid van de Leading Golf Courses Austria en echt iets bijzonders:  elke fairway is anders en de omgeving is adembenemend mooi!
De Engelse architekt Donald Harradine heeft de golfbaan Seefeld-Wildmoos perfect aangepast aan het op 1.300 meter zeehoogte gelegen landschap. Hier voelt u zich één met de natuur tijdens een ontspannend en gezellig rondje golf. 

Golfclub Tiroler Zugspitze

Deze 9-holes golfbaan ligt aan de voet van de bekende berg, de Zugspitze en is gelegen in een schitterend berglandschap.
Alle speelbanen zijn op natuurlijke weides aangelegd. Dankzij het afwisselende landschap op diverse hoogtes is deze golfbaan een uitdaging voor sportieve spelers, maar ook goed geschikt voor beginners. Er zijn uitdagende par-3 banen, maar ook makkelijke par-4 banen. De par-5-banen en vooral de 9de baan  verlangen van de spelers spannende lengteslagen. Deze combinatie maakt de golfbaan interessanter dan vele andere golfbanen in de Alpen.
Kortom, deze golfbaan is niet alleen een aanrader vanwege de prachtige ligging, maar zeker ook vanwege de sportieve uitdaging voor de golfers.

Golfclub Bludenz-Braz

De Golfclub Bludenz-Braz ligt op ongeveer 75 minuten rijden van ons hotel. Deze 18-holes baan ligt in het mooie Klostertal met een prachtig uitzicht op het Arlberggebergte. Dankzij de uitdagende greens en de zeer goed aangelegde doglegs is deze golfbaan interessant voor golfspelers met verschillende handicaps.

Golfclub Vulpera

De Zwitserse golfbaan Vulpera bevindt zich op slechts een uur rijden van ons hotel. Deze 9-holes golfclub is één van de oudste golfbanen in Zwitserland en wordt omringd door een prachtig beglandschap. Een rondje golf op deze baan is een onvergetelijke belevenis dankzij het adembenemende uitzicht op de Engadiner Dolomieten.

Golfacademy Tirol
Golfacademy Tirol
Golfacademy Tirol

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders