Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken

Zomer Funpark Fiss

Zomer Funpark Fiss: een leuk dagje uit voor het hele gezin

 
funpark-fiss-moeseralm-tirol

"FISS FOR FUN": een uniek Funpark in Fiss!

Funpark Fiss heeft een zonnige ligging op de Möseralm op 1900 meter zeehoogte. Dit unieke attractiepark is snel en makkelijk vanuit baby- en kinderhotel Laurentius te bereiken: het dalstation van de Möseralmbahn is slechts 5 minuten lopen en daarna kunt u met de kabelbaan omhoog naar het Funpark.

Het Funpark Fiss is een spectaculair avonturenpark met spannende attracties voor jong en oud. Een onvergetelijk dagje uit voor het hele gezin.


Funpark Fiss met de attracties Fisser Flieger, Fisser Flitzer, Skyswing … en nog veel meer.

De belangrijkste attracties van het Funpark Fiss zijn:
Fisser Flitzer
Fisser Flieger
Skyswing

Gezinnen komen echter niet alleen vanwege bovenstaande attracties naar het Funpark in Fiss, maar vooral vanwege het complete aanbod met attracties voor elke leeftijd: een leuk uitstapje voor het hele gezin! 

funpark-fiss-kinder-moeseralm

funpark-fiss-moeseralm

Elektrische auto's, leuke glijbanen, waterspelletjes, tubingbaan, Kneippen, te veel om op te noemen!

De bekendste en spectaculairste attracties in Funpark Fiss zijn natuurlijk de Fisser Flieger, de Fisser Flitzer en de Skyswing. Maar hier valt nog zo veel meer te beleven, zoals de tubingbaan, elektrische auto's, een opblaasbare glijbaan enz.

De tubingbaan is 60 meter lang – je suist op een luchtband van de heuvel af en met de lopende band kun je weer terug naar de start. De meeste kinderen kunnen er niet genoeg van krijgen, maar ook vele ouders proberen dit graag eens uit... 
Ook de elektrische auto's zijn populair. Wie heeft er zin in een wedstrijdje op het raceparcours!. Berta's opblaasbare glijbaan is alleen geschikt voor kinderen. Verder is er een leuke kinderspeelplaats met een supergrote zandbak, een waterspeelplaats voor leuke water- of modderspelletjes, een kinderboerderij, reuzenschommels en een Kneippbaan!

Sneeuw in de zomer? Coole nieuwtjes uit het Funpark Fiss

Hoe spectaculair het Funpark Fiss ook is, nieuwe attracties zijn altijd welkom. Sinds 2008 (destijds officieel geopend door skister Benni Raich) nieuw in Funpark Fiss: de zomer-sneeuwwereld. Hier kunnen de kids met luchtbanden op de sneeuw glijden, een sneeuwbalgevecht houden, in een iglo kruipen etc.  Volop sneeuwpret midden in de zomer! Alleen voor de hoofdattracties van Funpark Fiss moet u betalen. Alle andere attracties in het park zijn gratis!. Dus waar wacht u nog op? Kom met uw gezin naar het leukste attractiepark van Tirol, het Funpark Fiss!
 

FISS FOR FAMILY: Funpark Fiss en het familiehotel Laurentius!

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders