Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Fiss

Fiss in de leukste vakantieregio voor gezinnen in Tirol

 

De drie dorpen Serfaus, Fiss en Ladis vormen de leukste vakantieregio voor gezinnen in Tirol:
Fiss in de winter, Fiss in de zomer – Fiss voor een gezinsvakantie!

De dorpen Serfaus - Fiss - Ladis vormen samen de leukste vakantieregio voor gezinnen in Tirol: FISS – in het midden ...

Wie Fiss „googelt“ krijgt duizenden treffers - en de meesten daarvan gaan over vakantie, familie, Tirol, maar ook over wintersportvakantie,skigebied, Landeck .

Fiss ligt midden op het zonnige hoogplateau bij de plaats Landeck, 500 meter boven het het dal op 1.436 meter zeehoogte, tussen Serfaus en Ladis.

Met een oppervlak van 37,7 km² en 1007 inwoners – dat zijn nog geen 25 inwoners per km². Fiss is een echt bergdorp: rustig, charmant, zonnig en ... zeer gezinsvriendelijk!  Ondanks alle moderne ontwikkelingen vanwege het toerisme heeft dit dorp zijn traditionele karakter behouden.
 

FISS in de winter: de perfecte skivakantie met het hele gezin in het leukste skigebied van Tirol.

Uiteraard wordt Fiss 's winters in één adem genoemd met de wintersportregio 'Skidimension Serfaus-Fiss-Ladis' in Tirol.

Dit schitterende aaneengesloten skigebied heet namelijk Serfaus-Fiss-Ladis en niet Serfaus Ladis. En het is ook niet toevallig dat Fiss in het midden staat, want Fiss speelt een centrale rol in deze prachtige skiregio. Dankzij moderne skiliften is Fiss perfect aangesloten op de diverse skipistes en bovendien bevinden zich de leukste attracties voor gezinnen in Fiss, zoals „Berta's Kinderland“, de skischool Fiss en het Snowboard Funpark bij de Schöngampbahn. Tja, en als we het dan toch hebben over wintersportvakantie, familie en Fiss, wat hoort er dan zeker bij? Juist, hét familiehotel aan de skipiste, midden in het leukste skigebied voor gezinnen in Tirol.
 


FISS in de zomer: Family Tirol Dorf en Funpark

Het vriendelijke en rustige karakter van dit pittoreske dorp maakt het ook uitermate geschikt voor een zomervakantie. In de prachtige bergwereld kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen, wandelingen maken, van de ongerepte natuur genieten en samen met het hele gezin heerlijk vakantie vieren! De deelstaat Tirol heeft het vakantiedorp Fiss de onderscheiding „Familiy Tirol Dorf“ verleend, een erkenning voor de hoge kwaliteit en diversiteit van het vakantie-aanbod voor gezinnen. 
In de zomer kan Fiss trots zijn op het gebodene. Niet alleen vanwege het veelzijdige aanbod voor gezinnen met kinderen, maar ook dankzij populaire en spannende attracties, zoals het Funpark Fiss: de Fisser Flieger, de Fisser Flitzer … (en een zekere 'Star' in Fiss!)
 


De 'Star' van Fiss - in het familiehotel St. Laurentius

Bij diverse treffers die de zoekmachine google levert als u Fiss opzoekt (vooral bij vakantie in Fiss, vakantie met het hele gezin of op wintersport naar Fiss) duikt telkens weer een zekere Laurentius op, Laurentius Star:  beter bekend als hét familiehotel in Fiss, gespecialiseerd in gezinsvakanties.  
 

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders