Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Fietsen tijdens uw vakantie in familiehotel Laurentius

Met een elektrische fiets geniet u nog meer van een fietstocht in de bergen!

 

Fietsen op vakantie - geen probleem in familiehotel Laurentius!

Radfahren im Urlaub - E-Bikes in der Ferienregion Serfaus-Fiss-Ladis

Fietsen voor gezinnen en plezierfietsers

Houdt u van fietsen? Dan bent u in de regio Serfaus-Fiss-Ladis aan het juiste adres, want op het uitgestrekte hoogplateau kunt u heerlijke fietstochten met het hele gezin maken. Gezellige pleziertochten, waarbij u op grotendeels geasfalteerde en vlakke fietspaden door het prachtige landschap fietst. De routes zijn natuurlijk niet zo steil als de mountainbike-routes, maar het uitzicht is net zo mooi. Onderweg zijn er vele leuke plekjes om even uit te rusten of te picknicken. Bovendien komt u onderweg ook langs diverse restaurants.


Naar de bergtoppen met een elektrische fiets

Wilt u samen met uw gezin graag hogerop; het liefst helemaal naar een bergtop per fiets? Maar dan wel zonder drie dagen spierpijn daarna? Dat is helemaal geen probleem! Met een elektrische fiets oftewel e-bike (van de swiss flyer C en S serie) fietst u comfortabel en ontspannen omhoog, zonder moeite en zweetdruppels. Deze fietsen werden speciaal ontwikkeld voor bergachtig terrein -  solide en robuust, maar makkelijk te bedienen door jong en oud.

Mit E-Bikes hoch hinaus - das gemütliche Radfahren im Urlaub!

Zo wordt een fietstocht omhoog naar de hoogste bergtoppen ook mogelijk voor jonge kinderen, voor oudere mensen en voor ongetrainde vakantiegasten. En kan iedereen genieten van onvergetelijke indrukken op de bergtoppen, zonder de moeizame klim omhoog.


E-Bike-Serfaus-Fiss-Ladis
E-Bike-Elektrobike
E-Bike-Strecken-Serfaus-Fiss-Ladis

Fietstransport via de kabelbanen

En er is nog een ander hulpmiddel om moeiteloos omhoog te komen: de kabelbanen nemen uw fiets graag mee. Downhill-bikes zijn echter van transport uitgesloten, met het oog op wandelaars en gezinnen met kinderen. Zij kunnen terecht bij de Waldbahn die u direct naar het bikepark Fiss brengt.


Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders