Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Familievakantie in Tirol-Oostenrijk in familiehotel Laurentius

Familievakantie in Tirol: vakantiegeluk in baby- & kinderhotel / familiehotel Laurentius!

 

Gezellig met het hele gezin op vakantie in familiehotel Laurentius / Tirol:

alles voor de familie + alles voor de vakantie = ALLES BUITENGEWOON!
 

Het motto bij ons in familiehotel Laurentius luidt: "Bij ons is iedereen happy!" Iederéén:  kinderen, ouders, het hele gezin.  Natuurlijk, wij hebben makkelijk praten. Op een hoogte van 1.436 m in deze schitterende vakantieregio in Tirol is het geen kunst om ouders en kinderen het perfecte vakantiegeluk te beloven. Tirol is een vakantieparadijs voor gezinnen met kinderen! Maar is dit genoeg reden om een reis te boeken?

Voor een geslaagde familievakantie, kan zelfs de mooiste vakantieregio van Oostenrijk niet zonder gezinsvriendelijke hotels, échte familiehotels waar álles op gezinnen met kinderen is ingesteld: van het activiteitenprogramma tot de waterwereld en de kamers.
 

Wat vindt een gezin belangrijk op vakantie? Over kinderen, kamers en kinderkamers …

Op vakantie met het hele gezin - hier telt meer dan alleen eten, drinken en slapen. In familiehotel St. Laurentius vindt u een uitgebreid aanbod aan faciliteiten zoals de STAR Club, de avonturenspeeltuin of de fijne wellness-afdeling. Maar natuurlijk vergeten wij niet dat goed "eten, drinken en slapen" ook heel belangrijk is op vakantie.

Zo hebben wij bijvoorbeeld onze kamers uitgerust met alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf met kinderen, zoals een babyfoon. Voor grote gezinnen beschikken wij over suites met een aparte kinderkamer. 
 

Familiehotel, Kinderhotel, Family Tirol Hotel – ons hotel is in het bezit van diverse onderscheidingen

Het perfecte familiehotel heeft 5 "kroontjes", 4 "Smileys", 4 sterren plus een Star ... 

Even serieus: het familiehotel Laurentius behoort sinds 2003 tot de allerbeste kinderhotels in Oostenrijk. Dit bewijzen de vele onderscheidingen: van ʺFamily Tirolʺ kregen wij de hoogst mogelijke waardering, nl. 5 kroontjes en de organisatie ʺKinderhotels Oostenrijkʺ gaf ons 4 Smileys !

Ja, Laurentius is een bijzonder kinderhotel waar kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. Kortom: geen kinderhotel zoals andere kinderhotels en daarom uniek!

snow-fun-family

En voor de deur vindt u het zonnige hoogplateau Serfaus Fiss Ladis – de perfecte vakantieregio in Tirol voor gezinsvakanties in Oostenrijk

Natuurlijk zijn dergelijke onderscheidingen belangrijk. Maar nog belangrijker is de perfecte combinatie van een kwaliteitshotel en de ideale vakantieregio. Zonder familiehotels zoals Laurentius was het hoogplateau, ondanks publiekstrekkers als het Zomer Funpark of Berta's Skikinderland, niet uitgegroeid tot de tópregio voor gezinsvakanties. En ook omgekeerd geldt: zelfs een kinderhotel als Laurentius zou niet zoveel gezinnen aantrekken zonder de ideale ligging op het gezinsvriendelijkste hoogplateau van Oostenrijk.

Wacht niet langer en boek nu! U bent op zoek naar een tóp-familiehotel in een tóp-regio voor gezinnen? Heeft u even geluk: u heeft het al gevonden!

Familienurlaub am Sonnerplateau der Ferienregion Serfaus-Fiss-Ladis


Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders