Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken

Familievakantie in Tirol/Fiss

Op reis met het hele gezin: beleef samen een actieve, avontuurlijke en sportieve vakantie …

 

Gezellig op vakantie met het hele gezin!

“Mama, waar gaan we naar toe op vakantie?” Laten we het eens hebben over gezinsvakanties …

Iedereen die kinderen heeft weet: zodra ze kunnen praten willen ze meepraten over de volgende vakantiebestemming. Als we het hebben over familiereizen, gezinsvakanties, avontuurlijke of sportieve vakanties, dan willen kinderen ook kunnen meebeslissen. Uiteindelijk is het zo: als de kinderen zich goed vermaken, hebben de ouders het ook naar hun zin en kan iedereen van een zorgeloze vakantie genieten.

Familienurlaub-Mama

Een vakantie waarbij de ouders het naar hun zin hebben, maar de kinderen zich vervelen, is gedoemd te mislukken. Of omgekeerd: als de kinderen zich prima amuseren, maar de ouders niet - dat is ook niet de bedoeling. Daarom is het heel belangrijk de juiste vakantiebestemming te vinden, waar iederéén van het gezin het naar zijn zin heeft! In familiehotel St. Laurentius bent u aan het juiste adres: hier gaan de vakantiewensen van jong en oud in vervulling en beleeft u een geslaagde vakantie met het hele gezin!


Familienurlaub-Fiss
Familienurlaub-Alpen
Familienurlaub-Serfaus-Fiss-Ladis

Het ideale kinderhotel voor gezinsvakanties: hier is iedereen happy!

Inderdaad, onze kleine gasten zijn heel belangrijk in het „ideale kinderhotel“, maar dit betekent niet dat onze grote gasten te kort komen. Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in de Kids STAR Club, kunnen de ouders van een zorgeloze vakantie genieten in familiehotel St. Laurentius.
Bijvoorbeeld heerlijk relaxen in de wellnessafdeling of tijdens de diverse sportieve of avontuurlijke activiteiten van ons programma voor volwassenen. Veel ouders genieten er alleen al van om even tijd voor zichzelf of voor elkaar te hebben …
Dat is het mooie ervan: de STAR-kinderopvang is populair bij de kinderen en verschaft de ouders een paar vrije uurtjes. Echt prima geregeld! En natuurlijk is een kinderhotel de perfecte locatie om gezamenlijk vakantie te vieren: met gezellige uitstapjes voor het hele gezin op het zonnige hoogplateau, leuke dagtochten in de omgeving of samen onze avonturen-speeltuin ontdekken. Wij vinden het heel belangrijk dat de gezinsvakantie aan uw verwachtingen en wensen voldoet.

Kinderhotel-Familie
Kinderhotel-Fiss
Kinderhotel-Laurentius

Bij gezinsvakanties denken wij ook aan grootouders, baby's, éénouder-gezinnen …

Een doorsnee gezin met een vader, een moeder en kind(eren) op zoek naar de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie, is bij ons aan het juiste adres. Wij zijn perfect op gezinnen ingesteld en zorgen ervoor dat u bij ons een onvergetelijke vakantie beleeft. Maar tegenwoordig zijn er allerei soorten gezinnen: patchwork families, éénouder-gezinnen, opa en oma op vakantie met hun kleinkinderen of gezinnen met een baby. Ook deze families zijn van harte welkom en zullen zich bij ons helemaal thuisvoelen. Wij hebben voor deze gezinnen zelfs extra service in petto (voor meer informatie zie onder: "Vakanties voor éénouder-gezinnen", "Op vakantie met opa & oma", "Babyopvang").

Familienreisen-Serfaus-Fiss-Ladis
Familienreisen-Fiss
Familienreisen-Alpen

Tenslotte geven wij u nog een tip voor een heerlijke gezinsvakantie: plant u een vakantie met het hele gezin, denk dan aan familiehotel St. Laurentius ...

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders