Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1
  • slidebg1

X-Trees - Bosklimpark Funzone

Bosklimpark x-trees funzone: een spannend klimpark voor het hele gezin.

 
waldseilpark-x-trees-fiss-serfaus

Bosklimpark x-trees funzone: klimmen en klauteren tussen de boomtoppen

Bosklimpark x-trees funzone, is gelegen aan de rand van Serfaus en een echte aanrader voor avontuurlijke families: hier beleeft u volop klimplezier tussen de hoge bomen! Een dagje klimmen en klauteren tussen de bomen, hangend aan slingerende touwen, over wiebelige bruggetjes balanceren en uitdagende hindernissen nemen... Er zijn maar liefst 70 klimstations met verschillende moeilijkheidsgraden met een totale lengte van 800 meter: bosklimpark x-trees funzone is een fantastisch klimavontuur voor jong en oud!


Veilig klimmen voor durfals!

U zult al uw klimkunsten nodig hebben om van het ene naar het andere klimplatform te komen. Over de Indiana-Jones-brug, via het spinnenweb naar de Flying-Fox, waarmee u weer veilig terug naar de grond suist.
Kinderen en volwassenen moeten verplicht een helm dragen en hebben een flinke portie moed nodig om het parcours (en zichzelf!) te overwinnen.

waldseilpark-x-trees-fiss

Natuurlijk krijgt iedereen van te voren uitgebreide veiligheidsinstructies van de ervaren x-trees-trainers en moderne veiligheidsgordels (met uiteraard regelmatige controles en onderhoudsbeurten!). U kunt erop vertrouwen dat uw klimpartij volledig veilig is! Er kan niets gebeuren, u ontmoet hooguit een eekhoorntje tussen de boomtoppen …

waldseilpark-x-trees-serfaus

Mogen kinderen ook klimmen? Ja, natuurlijk!

De x-trees funzone is een klimpark geschikt voor alle leeftijden. Er is geen speciale voorkennis noodzakelijk, behalve de reeds genoemde portie moed! Net zoals de hoogte van de klimtouwen varieert van 0 tot 14 meter, is ook de moeilijkheidsgraad van de hindernissen én de leeftijd van de gasten heel verschillend! Van zeer laag tot behoorlijk hoog... Zelfs voor kinderen vanaf vier, vijf jaar zijn er leuke klimroutes. En mocht er eens iemand blijven "steken". Geen nood!


Ten eerste is de veiligheidsuitrusting absoluut veilig en ten tweede schieten de x-trees-trainers meteen te hulp om te zorgen dat u weer verder kunt klimmen!


DOverzicht van bosklimpark x-trees funzone:

  • 2 oefen-klimroutes
  • 9 klimparcoursen met 90 klim-oefeningen met verschillende moeilijkheidsgraden
  • Totale lengte: 800 meter
  • Hoogte: 0 tot 14 meter
  • Informatie over tarieven en openingstijden krijgt u in baby- en kinderhotel Laurentius

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders