Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

BADRITUELEN

Al onze badrituelen worden aangeboden in een speciaal ontworpen soft-pack-ligbed. Zo kunt u zich “geheel gewichtloos“ op een bijzondere manier laten verwennen.

Ontspannende wellness-badrituelen 
Wellness-badrituelen – geheel gewichtloos

De Soft Pack is een warm waterbed, waarop u zich gewichtloos kunt ontspannen.
Met zachte, strelende bewegingen wordt de huid met de verzorgende crème ingesmeerd. Vervolgens wordt u in een zachte en soepele folie gewikkeld. Het bed gaat op de ligstand en een warm gevoel van gewichtsloosheid doorstroomt uw lichaam. De warmte dringt langzaam diep door in de huid, waardoor de waardevolle werkstoffen hun verzorgende werk kunnen doen

Op bijzondere wijze relaxen.

Kies uw favoriete bad

Appel stamcellen crèmebad

Nu aanvragen

Speciale appel stamcellen met de waardevolle werkstoffen van de Zwitserse appelsoort Uttwiler Spätlauber, die huidveroudering tegengaan en de levensduur van huidstamcellen verjongt.

Duur:
45mMinuten
Prijs:
€ 48,00  

Algen-ontslakkingspakking

Nu aanvragen

Deze pakking is ook een goede ondersteuning van een behandeling tegen cellulitis dankzij het verstevigende effect op de huid. Na de behandeling is uw huid zijdezacht en superglad.

Duur:
45 minuten
Prijs:
€ 55,00  

Alpine hooibad

Nu aanvragen

Na dit bad is alle vermoeidheid als bij toverslag verdwenen. Vermoeide ledematen ontspannen en onrustige gedachten verdwijnen naar de achtergrond. Uw huid is superschoon en u voelt zich fit en uitgerust.

Duur:
45 minuten
Prijs:
€ 55,00  

Nachtkaarsoliebad

Nu aanvragen

De nachtkaars is een geneeskrachtige plant met een bijna legendair imago. Vooral de stofwisseling en de hormoonhuishouding profiteren van de eigenschappen van dit bad. Deze behandeling stimuleert de vernieuwing van de huidcellen en is een echte aanrader voor de rijpere huid.

Duur:
45 minuten
Prijs:
€ 55,00  

Kruidensapbad

Nu aanvragen

Dit bad bevordert de bloedsomloop, herstelt het evenwicht van lichaam en geest, is ontspannend en zorgt voor een goed humeur.

Duur:
45 minuten
Prijs:
€ 55,00  

Warme oliën – voor soepele huid

Nu aanvragen

Om de ontslakkende behandelingen af te ronden en de vochtbalans van de huid te herstellen, adviseren wij om na afloop van de behandelingen met algen, de moorpakking, het hooibad en de Rügener kleipakking de huid te verwennen met een warme olie.

Duur:
15 minuten
Prijs:
€ 16,00  

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders