Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Babyopvang in baby- & kinderhotel Laurentius

Alles over de babyopvang in de babyclub in familiehotel Laurentius

 
BABYopvang: uw kleintjes zijn bij ons in goede handen!
„Nergens anders werd onze schat zo goed verzorgd!“
 
laurentius-hotel-mit-babybetreuung

Het BABYhotel voor kleine mensjes t/m 2 jaar

De allerkleinsten krijgen in het familie- en babyhotel Laurentius de allergrootste zorg. De zorg en opvang van baby's en peuters is voor ons heel belangrijk! Daarom is er binnen de STAR-Club een aparte grote afdeling voor kleintjes vanaf 6 dagen t/m twee jaar: de BABYclub met knuffelbeesten, bouwblokken, een knuffelhoek, kruiptunnel, poppentheater enz. Eerst dachten wij eraan het de speentjes-zone te noemen, maar we vonden BABYclub toch een betere naam.
 

Perfecte verzorging en oppas in de BABY.club

Als BABYhotel met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat uw baby of peuter de bestmogelijke verzorging krijgt. Onze professionele kinderverzorg(st)ers hebben een pedagogische opleiding gevolgd en doen hun uiterste best de kleintjes net zo liefdevol met zorg te omringen als hun eigen moeder. U kunt er verzekerd van zijn, dat het uw kleintje aan niets zal ontbreken. Voor de peuters die al kunnen kruipen is er een veilig en mooi terras, zodat ze zo naar buiten kunnen kruipen.

babybetreuung-hotel-laurentius

Gelukkige baby’s, gelukkige ouders: niet storen a.u.b.

Als de baby's gelukkig zijn, dan geldt dit ook voor de ouders. Voor een geslaagde vakantie is het belangrijk dat de ouders ook eens tijd voor elkaar hebben. Vooral vaders en moeders van kleine kinderen hebben het nodig om eens écht te kunnen ontspannen. Dit lukt natuurlijk alleen als ze zich geen zorgen hoeven te maken en er absoluut zeker van kunnen zijn dat hun kind in goede handen is. In familiehotel St. Laurentius kunt u hier 100% vanuit gaan! U kunt uw kind met een gerust hart bij onze professionele kinderoppas achterlaten en van een paar heerlijke zorgeloze vakantieuurtjes genieten.  


Opvangtijden voor baby’s en peuters

Zowel in de zomer als ook in de winter is de opvang voor baby’s en peuters geopend van maandag t/m zondag van 8.30 tot 21.00 uur.


Klik hier voor meer informatie over de uitrusting in babyhotel Laurentius.

Nog even dit:  de ouders zijn erg enthousiast over de wijze waarop wij voor hun kinderen zorgen!  Zoals de familie Wegener uit Osnabrück zei: „Nergens anders werd onze schat zo goed verzorgd!“

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders