Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Actieve zomervakantie - familiehotel Laurentius

Een actieve vakantie in familiehotel Laurentius:
waar anders in Oostenrijk beleeft u zo’n actieve zomervakantie?

 
sommerurlaub-fiss-tirol-wandern

In dit dynamische gebied van Oostenrijk beleeft u  een gezellige 
en actieve vakantie met het hele gezin! Zomer, we komen eraan …

Wat kunt u van de vakantieregio Serfaus Fiss Ladis en van familiehotel Laurentius verwachten op het gebied van sport en recreatie, zoals een wandelvakantie? Veel! Heel veel zelfs. Overtuig uzelf van de talloze mogelijkheden voor een actieve vakantie. In onze regio vindt u een uitgebreid aanbod aan sportieve activiteiten, van wandeltochten tot buitenritten te paard.  Daarnaast is er het Funpark Fiss voor avontuurlijke vakantiegangers. Hier is er voor elk wat wils; leuke activiteiten voor het hele gezin! Geen wonder dat vakantiegasten aan ons motto "Iedereen is gelukkig!" "...en actief!" toevoegen.
 

Een actieve vakantie voor het hele gezin.

Houdt u van wandelen, Nordic Walking, fietsen of paardrijden? Beleef een actieve vakantie in Oostenrijk op een hoogte van 1400 meter! Wat geeft u voor cijfer (van 0 tot 10) voor sportieve activiteiten die u graag zou willen doen op vakantie? Mountainbiken? Een acht of een negen? Wandelen op het zonnige hoogplateau? Een negen? Een negen plus voor een wandeltocht naar een bergtop? Nordic Walking? Minstens een zeven. Paardrijden of een leuke rit met de motor? Een zeven of een acht? Eén ding is duidelijk: in onze vakantieregio valt genoeg te beleven, zeker ook op sportief gebied. De omgeving is optimaal geschikt voor vele leuke sportieve activiteiten. We hebben er een paar voor u op een rijtje gezet...


Actieve vakantiereizen voor wandelliefhebbers
Actieve vakantiereizen voor Nordic Walking fans
Actieve vakantiereizen voor wielrenners
Actieve vakantiereizen voor mountainbikers
Actieve vakantiereizen voor fietsers
Actieve vakantiereizen voor motorrijders
 

sommerurlaub-fiss-tirol-mountain-biking
sommerurlaub-fiss-tirol-nordic-walking
sommerurlaub-fiss-tirol-radfahren

In onze mooie vakantieregio wordt iedereen actief!

Wandelen, Nordic walken, fietsen, paardrijden …  Beleef een actieve zomervakantie in Tirol en geniet van de natuur tijdens sportieve activiteiten. 

Zelfs wat minder sportieve vakantiegangers worden hier spontaan actief!
 

Ja, zelfs mensen die zich normaal niet graag bewegen, krijgen in onze zonnige vakantieregio de behoefte om er op uit te trekken en te gaan wandelen, fietsen, klimmen,  zwemmen, … En wat is er fijner om na een lange wandeltocht of een uitdagende mountainbiketour heerlijk te ontspannen in onze wellnesswereld? Dat heeft u wel verdiend!

super-sommer-card-fiss

De Super.Sommer.Card voor een actieve vakantie

Bij een actieve vakantie hoort de  Super.Sommer.Card: met deze voordeelpas kunt u gratis gebruik maken van de kabelbanen en streekbussen tussen de dorpen Serfaus-Fiss-Ladis.
Dankzij onze unieke SUPER. SOMMER. CARD. beleeft u een onvergetelijke zomervakantie in Serfaus-Fiss-Ladis. Hotelgasten van Laurentius ontvangen de SUPER. SOMMER. CARD. direct bij aankomst en de vakantiepret kan beginnen!


Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders