Onze shop
Vouchers
Vakantiewereld
Folders
Ons lied
Snelaanvraag
online boeken
  • slidebg1

Zwemles voor kinderen

Onze gediplomeerde zwemleraressen Carmen  en Dora geven les volgens de methode van de FRED SWIM ACADEMY waarbij de kinderen leren zich vol vertrouwen in het water te bewegen. Met behulp van speciaal voor kinderen ontwikkelde technieken maken de door de keurmerken TÜV en GS gecertificeerde zwemleraren de kinderen vertrouwd met het water dankzij een lesprogramma dat in drie fases is opgebouwd. Aan het eind van de zwemcursus zwemt uw kleine lieveling zonder hulpmiddelen. Baby‘s vanaf vier maanden beleven spetterende waterpret tijdens het babyzwemmen.

Kinderspass in der Laurentius Wasserwelt
Laurentius Wasserwelt
In der Laurentius Wasserwelt sind alle glücklich!

Succesvolle zwemlessen voor kinderen tijdens een gezinsvakantie

In ons 4-sterren Superior Baby- & Kinderhotel worden de zwemlessen gegeven door gediplomeerde zwemleraressen m.b.v. de swimtrainer "Classic". In sommige kinderhotels leren de kleine waterratten in slechts 14 dagen de schoolslag. De vakantie is meteen dubbel zo leuk als u uw kind veilig mee kunt nemen naar het zwembad in de wetenschap dat uw kind kan zwemmen.

Babyzwemmen in kinderhotels

Baby's vanaf vier maanden kunnen samen met mama of papa deelnemen aan babyzwemmen o.l.v. onze ervaren zwemleraressen. Baby's bewegen zich op een natuurlijke manier in het water dat hen nog vertrouwd is van voor de geboorte. Met een geïnteresseerde glimlach op het gezicht zweven ze door het water. U zult versteld staan hoe vaardig uw baby zich door het water beweegt!

Tarieven

Zwemlessen:
Prijs per les: (50 minuten) € 15,00
Prijs voor 5 lessen: € 65,00
Privéles: (50 minuten) €25,00

Babyzwemmen:
Prijs per les: € 8,00
Zwemhulpmiddel: de swimtrainers "Classic" in rood, oranje en geel gelb zijn gratis te leen!


 

Kinderspass in der Laurentius Wasserwelt
Laurentius Wasserwelt
In der Laurentius Wasserwelt sind alle glücklich!

Onze shop

Vakantiewereld

Vouchers

Folders